Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt V. Blagaića

Ako se Hrvatski san ne prihvati, blokiramo Jadransku magistralu

hrvatski san
Grgo Jelavić/Pixsell
14.06.2010.
u 18:59

– Ne tražimo milostinju od Vlade, tražimo samo da nas ostave na miru. Ovim projektom dogodio bi se preokret u našem kraju i zaustavilo iseljavanje – izjavio je Boro Pešta u ime stanovnika dubrovačkog primorja.

Ako Skupština Dubrovačko-neretvanske županije u četvrtak ne prihvati prostorni plan sa 45 hektara namijenjenog za projekt Hrvatski san, građani dubrovačkog primorja najavili su za nedjelju blokadu Jadranske magistrale.

– Ne tražimo milostinju od Vlade, tražimo samo da nas ostave na miru. Ovim projektom dogodio bi se preokret u našem kraju i zaustavilo iseljavanje. Svi su za projekt, samo ga ministrica Matulović-Dropulić minira – izjavio je Boro Pešta u ime stanovnika dubrovačkog primorja.

Komentara 12

SM
smjeskoh
20:12 15.06.2010.

Samo vi lupajte minuse koliko hoćete, ali to neće promijeniti činjenicu da će cijela država grcati u dugovima da bi profitirali oni koji su u posjedu jeftinog zemljišta na Pelješcu i drugdje u okolici, što pravi vlasnici, a što profiteri koji su krš kupili za euro, a prodat će ga za par stotina. Ali što je za državu koja je za selo u kojem se ispilio bivši kazališni intendant i premijer izmislila odvojak sa Dalmatine...

DU
Deleted user
10:58 15.06.2010.

bolje grob nego rob nedajte mafiji da vam se uvuče u kuću

KA
Karlek1
11:39 16.06.2010.

Ovi mutikaše još i prijete blokadama ! To je najobičniji privatni san, a nikakav \"hrvatski\" kako izmišljaju. HR interes je zaštiti svoj naslijeđeni i očuvani prirodni krajolik izvornim kakav je i nekad bio, upravo smo po tome i prepoznatljivi, a ne da nam betoniraju obalu u pretvaraju ju u nekakve Las Vegase...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije