Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINA I BIH

Ako se Hrvate preglasa na idućim izborima, BiH slijedi ciparski scenarij: Evo što to znači

Sarajevo: Održana redovna sjednica Predsjedništva BiH
Armin Durgut/PIXSELL
02.03.2022.
u 15:27

U BiH problemi se desetljećima trpaju pod tepih, a eksperiment nastao sa završetkom rata doživljava neuspjeh jer održava stanje zamrznutoga konflikta.

Ključne riječi

Komentara 21

TA
Tajg
15:36 02.03.2022.

Koliko su primili plaća i mita ovi političari boreći se za vitalne interese svoga džepa!

TA
tabula
16:54 02.03.2022.

Već godinama se u BiH uništavaju konstitutivna i druga ustavna prava Hrvata. I to rade bošnjaci iz pomoć mediokritetskih visokih predstavnika, a da pri tom međunarodna zajednica ne reagira. Blago reagiraju i vlasti u Hrvatskoj, osim Milanovića, kojem je izgledaa jedinom ozbiljnije stalo do njegovih sunarodnjaka u BiH. Sada kada se dešava rat u Ukrajini, cijeli zapad ukljucujući i Hrvatsku se digao na zadnje noge, anatemizirajući Putina i Rusiju, iako je taj isti zapad i započeo ovu nesreću. Kada bi reakcije Plenkovića i vrvatske vlasti bila upola glasna kao ova galama za Ukrajinu, Hrvati u BiH bi mogli mirno živjeti. A osim toga Hrvatska je članica NATO, članica EU, Ameri su nam strateški saveznici, a Hrvate u BiH i dalje maltretiraju nekakvi pripadnici šerijatskog "građanstva", pa se pitam koji klinac smo u svim ovim nabrojanim savezima, ako nas ne mogu obraniti od nestajanja u BiH.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
17:12 02.03.2022.

Srecom da među hrvatskim vodstvom ima pameti puno više od ovih komentatora. BiH sutra bila ili ne bila do rata nece doci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?