Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

'Ako neće voziti smeće, nema potrebe za njima'. Pa nije ni čudo što štrajkaju

Ekipa iz Čistoće odbija otići na teren bez svojih kolega kojima se otkaz tek treba uručiti. Neće ni bez njih, neće bez adekvatne opreme, neće bez većih plaća, ma neće i gotovo

Komentari 9

PA
papiribica
11:10 25.01.2023.

Možemo je žešća prevara.

VL
DU
Deleted user
12:42 25.01.2023.

Moramo Možemo poslati na svoje mjesto. Na smeće.

VL
SA
sasha68
11:00 25.01.2023.

htjeli su im dat otkaz da ne izadje u javnost da je to poslovna praksa, jer niti imaju sortirnica niti kompostana ni ista, posebna prica je holding i podruznice koji cak uopće ne odvajaju smeće, u jedan kontejner u jedan kamion svo smeće ide jednako, gledam to danima! dakle gradjane bi kaznjavao za plavu vrećicu a upravo tvoja podruznica nijedna nema ni razlicite kontejnere a kamoli razdvajanje

VL
Avatar Cohen
Cohen
12:13 25.01.2023.

Malo jače novinarstvo.

VL
EX
exit89
11:27 25.01.2023.

Mjesecima se rovari protiv nove vlasti, protiv zaposlenika čistoće, naslikava se kraj smeća, govori da su neradnici, nesposobni, plaćaju se politički oglasi koji govore o tome, također se govori da sve ide u isti kamion, onda snime da to jednii rade i kad im se želi dati otkaz, odmah ista rulja glumi nekog pravednika...Takvima nije do reda, njima je kaos i huškanje stil života, bez njega ne postoje.

VL
JE
Jelenas
15:55 25.01.2023.

Zanima me tko bi stao u moju obranu da nepropisno radim svoj posao. Aha, nitko, jer radim u privatnoj firmi i nemam iza sebe sindikat, samo završen fakultet trudom i radom. Ne vidim kakve veze ima oprema s time što su stavljali zajedno plastiku, papir i miješani otpad što se jasno vidi u videu. U kontejnerima ispred moje zgrade jedva 10% plavih zg vrećica, što je de facto odbijanje plaćanja računa od većine stanara. Čime onda isti ti pametnjakovići (tzv. revoltirani građani - dogodio se narod i slični) misle da bi se trebala plaćati bolja usluga i bolji uvjeti za radnike?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.