Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNA IGRA

Ako ne pronađu dokaze, Trump bi mogao biti još jači

11.08.2022.
u 11:30

Trump: S rasističkim glavnim tužiteljem države New York, za nastavak najvećeg lova na vještice u povijesti SAD-a! Napadnuti smo sa svih strana. Banana republika!

Komentara 71

SY
Symbrio
11:51 11.08.2022.

DNC je gotov. Nakon studenog ove godine republikanci postaju MAGA stranka, rijesavaju se rino smeca. Ako se i Trump ne kadidira, dolazi De Santis, a onda idu masovne cistke u vladinim organizacijama, od IRSa preko FBIa sve do NSA i CIA. Neki na visokim pozicijama ce pozeljeti da se nisu rodili. Jedva cekam!!! Let's go Brandon!!!!

DU
Deleted user
12:09 11.08.2022.

Malo kasnije s vijestima... Došlo je vrijeme kada je svijet počeo pucati po šavovima. Prljavština izlazi na sve strane. Pravite se da je Trump nesposobna osoba a bojite ga se više nego ikog. Ovo će biti show za gledati.. ali budite sigurni da će ovo biti najprljavija igra do sada.. tresu im se fotelje. mogu sve izgubiti. Go Trump!

Avatar southman
southman
11:55 11.08.2022.

Naravno "da ce naci" . Nije bitno dali je istina. Ali ništa im nece pomoci. Relublikanci ce ih pomesti na svim izborima u naredne dvije godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?