Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrogasci očajni:

'Ako nam kradete gorivo, onda nam barem nemojte ulijevati vodu'

DVD Bilice
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/7
03.07.2019.
u 11:11

Zamolio bih ove što nam kradu gorivo iz kamiona da nam ne ulijevaju vodu u rezervoar jer su nas već dovoljno oštetili te nam ne moraju stvarati dodatnu štetu, objavili su vatrogasci DVD-a Bilice

Vatrogasci iz DVD-a Bilice uputili su neobičan zahtjev preko Facebooka.

U objavi su, naime, otkrili kako imaju problem s krađom goriva iz vatrogasnih kamiona. No još veći problem zadaju im kradljivci koji im nakon krađe u spremnik za gorivo ulijevaju vodu.

– Zamolio bih ove što nam kradu gorivo iz kamiona da nam ne ulijevaju vodu u rezervoar jer su nas već dovoljno oštetili te nam ne moraju stvarati dodatnu štetu... – objavili su na Facebooku.

Nakon objave, uslijedili su komentari sugrađana.

''Dno dna, sramota. Ne daj Bože da je intervencija'', ''Kakva budala krade od vatrogasaca?'', ''Imaju li srama imalo...'', neki su od komentara.

DVD Bilice
1/7
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Olujni
Olujni
11:48 03.07.2019.

Nista me u ovoj zemlji vise ne moze iznenaditi niti zgroziti. Lopovima po kratkom postupku odrezati 5 god. zatvora i svu stetu koju vatra napravi obracunatii im da plate!

Avatar comandante
comandante
11:42 03.07.2019.

uvesti saudijske zakone, odsijecati, prste, ruke...pa da vidimo tko će se usuditi

BO
borcanac
11:46 03.07.2019.

Mi smo najgor narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije