Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ako Modrić nije bio revoltiran u Španjolskoj, zašto bi bio u Hrvatskoj!?

Rotterdam: Luka Modrić penalom zaključio uzbudljivu pobjedu Hrvatske
Marko Lukunic/PIXSELL
04.07.2023. u 14:34

Zašto bi revoltiran optužnicom za lažni iskaz Luka Modrić prestao igrati za reprezentaciju!? Ako revolt nije pokazao u Španjolskoj neigranjem za Real Madrid zašto bi kapetan to učinio Hrvatskoj.

Komentara 5

SS
simpatican.simpa
15:50 04.07.2023.

Slažem se da moraju odgovarati za svoje postupke, ali moraju i suci u tom predmetu ? Zar ne mora odgovarati glavna državna odvjetnica koja daje lažne iskaze u Saboru, te suci Vrhovnog, Ustavnog suda. Sad je konačno vrijeme da rasčistimomo moraju li suci poštivati Zakone i Ustav RH ili ne. Ako moraju onda treba nekoliko autobusa sudaca u Lepoglavu, ako ne moraju onda imamo kaos.

DU
Deleted user
09:41 05.07.2023.

Teško je to tebi objasniti, marinko.

DU
Duupin
16:04 04.07.2023.

Modrić je heroj hrvatskog puka! I ništa se tu nemože promijeniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije