Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

'Ako me budu ljutili, kandidirat ću se za gradski HDZ i ostaviti inspektorat'

Andrija Mikulić
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
10.11.2019.
u 19:55

U bitku za Zagreb ulazi već pet kandidata, među njima i Andrija Mikulić, blizak Milijanu Brkiću

Proces unutarstranačkih izbora u HDZ-u trebao bi početi u siječnju jer se nova vodstva biraju od temeljnih ogranaka preko općinskih, gradskih i županijskih organizacija da bi se u svibnju, odnosno lipnju biralo novo Predsjedništvo i predsjednik HDZ-a. Kao potencijalni protukandidati Andreju Plenkoviću već su se javili Davor Ivo Stier, Miro Kovač i Ivan Penava, a jučer je na svojem profilu na Facebooku ponovnu kandidaturu najavio i Tomislav Karamarko, bivši predsjednik HDZ-a. Podulji post završio je rečenicom: “Vidimo se na unutarstranačkim izborima.”

U HDZ-ovim kuloarima čuje se da teren za svoju kandidaturu za šefa HDZ-a ispipava i Tomislav Tolušić, smijenjeni ministar iz Virovitičko-podravske županije. Kad se u obzir uzmu i diverzije u režiji Josipa Đakića, Tolušićeva političkog partnera, moglo bi se zaključiti da uvrijeđeni Virovitičani spremaju protuudar Plenkoviću. Međutim, Tolušić je na naše pitanje jesu li točne informacije da ispipava teren odgovorio da su netočne.

– Bavim se svojim poslom u Saboru, a o izborima u stranci uopće još ne razmišljam. Voditelj sam kampanje za predsjedničke izbore u svojoj županiji i, kada govorimo o stranačkom djelovanju, time se sada bavim. I imat ćemo odličan rezultat, kao i na svakim izborima dosad – odgovorio je Tolušić.

Cijeli članak pročitajte u sutrašnjem izdanju Večernjeg lista ili u našem e-izdanju.

Od ostalih tema izdvajamo:

>> Plaće male i strancima, 50% ih ne želi produljiti radnu dozvolu

>> SDP: U našu će Vladu 13 ministara, ukida se Ministarstvo branitelja

>> Zapela beatifikacija kardinala Kuharića

>> I supruga, jedna od vodećih svjetskih znanstvenica u medicini oka, htjela bi se vratiti sa mnom

 

Ključne riječi
HDZ

Komentara 18

ZA
ZANE
23:19 10.11.2019.

I reći ću vam samo još jednu stvar ZAPAMTITE VUKOVAR obilježavanje dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje u gradu Zagrebu NEDJELJA 17. studenog u 18 sati jednakovremeno paljenje lampaša duž ulice grada Vukovara u Zagrebu (9 km) i -u -u 18.30 sati središnji događaj ispred Spomenika dr. Franji Tuđmanu, kod koncertne dvorane V. Lisinski uz nazočnost svih sudionika akcije – paljenje lampaša u obliku slova VUKOVAR i KRIŽA sa svijećom, koju palimo "Vukovarskim svijetlom mira", molitva i kraći program, podržan od hrvatskih dramskih i glazbenih umjetnika PONEDJELJAK 18. studenog u 19.00 sati – Sv. Misa za sve branitelje i žrtve Vukovara, Škabrnje i Domovine Hrvatske u župnoj crkvi Sv. Mati Slobode (za cijeli grad Zagreb) i nakon Sv. Mise – u 20 sati koncert: "ZAPAMTITE VUKOVAR" uz sudjelovanje Simfonijskog orkestra Hrvatske vojske, Zbora i orkestra Policijske akademije, te hrvatskih dramskih i glazbenih umjetnika. Klub veterana 148. br. HV, Zagreb-Trnje

ZI
zip123
09:10 11.11.2019.

Bas si strasan.

DU
Deleted user
06:24 11.11.2019.

Dođu tako kojekakvi izbori i čovjeku postane neugodno kada vidi ponudu. I tako godinama, od goreg ka gorem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije