Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju Dimitrij Rupel

'Slovenci i Hrvati su imali sreću u usporedbi s Ukrajincima i državama koje su nastale raspadom SSSR-a'

06.05.2023.
u 16:12

"Oni koji ovih dana pišu razna pisma o tome da Putin i ukrajinski predsjednik Zelenski moraju sjesti za zeleni stol snažno me podsjećaju na britanskog premijera Nevillea Chamberlaina, koji je 1938. mislio da će sporazumom u Münchenu zaustaviti Hitlera. To ne ide tako. Ovo je previše ozbiljna stvar. Ako se smatra ozbiljnom, Europska unija mora do kraja zastupati ideju da Ukrajina ima pravo postati članica Europske unije", govori slovenski sociolog, političar i intelektualac Dimitrij Rupel

Komentara 25

Avatar pendreck
pendreck
16:18 06.05.2023.

Koju sreću su imali Hrvati? Slovenci su imali sreću, mi Hrvati smo se morali obraniti od velikosrpske agresije

Avatar Hazl113
Hazl113
17:26 06.05.2023.

O čemu ovaj trkelja. Zaboravlja Srbiju, JNA i čedomire. Što su napravili u Hrvatskoj, a što u BiH. Mogli smo još biti u konfederaciji (dobro da nismo), a mogli smo se razići poput Češke i Slovačke.

PR
prajdali100
16:32 06.05.2023.

Od kuda je ovaj lik izgmizao? Zar je živ? Koliko nam je samo jada zadao,koliko nam je problema stvorio ! Ne valja ga ni vidjeti ni čuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije