Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova nada
Povratak na članak

'Ako je i država čula kardinala, bit ćemo skupa u Jasenovcu'

Bozanićeva poruka korak je u pravom smjeru, prema onome što bi Crkva trebala biti, kažu u židovskoj zajednici.

Komentari 12

DU
Deleted user
16:45 06.02.2019.

Ma mrš.

VL
CA
cortesova arkebuza
16:52 06.02.2019.

Koga uistinu briga šta Goldstein govori,njegove “knjige” su falsifikat-dokazano puno puta,šlampavo napisane knjige sa polovičnim “činjenicama” koje su frizurane da se stigmata i dalje radi nad HR i njezinim građanima.Uistinu mi je žao svake žrtve,židovske i hrvatske i svih drugih koji su stradali u WWII al ajmo istražiti sve bez ikakve ideologije pa neka istina koja je jedino mjerilo bude mjera za budučnost.Pamfleti od kojekakvih tzv. povjesničara sa osnovnom školom ili kupljenom diplomom bez obzira sa kojeg spektra dolazili je još jedno pljucanje svim žrtvama rata i njihovim nasljednicima. direktno u lice.Istražiti dosljedno i sa respektom prema žrtvama pa onda istinski komemorirati.

VL
PO
portugisac
17:04 06.02.2019.

Kada su biskupi i pravoslavni vjerodostojnici izjavili da se treba istražiti istina novinar se prebacuje dalje sa izjavom da nije to toliko važno. Itekako je to važno ustvari naj važnije. Dok se ne otvore svi arhivi vezani na NDH, Jasenovac i Bleiburg ne će biti mira. Razlog tome je očit. Sa 700 tisuća žrtava Jasenovca došlo se na 83 tisuće a na tome spisku su mnogi koji su umrli u Auschwitzu a što su mnogi stručnjaci dokazali. Samo istina može nas pomiriti.

VL
DU
Deleted user
16:50 06.02.2019.

Ivo drobilica nije vjerodostojan, on je cirkusant!

VL
RM
ruzica_mario
20:51 06.02.2019.

tzv povjesnicar ko i njegov stari..a zapravo lazovi i paraziti

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
19:51 06.02.2019.

evo Ivi prilike da lako zaradi milion ustaskih kuna, naime australski hrvat Marko Frankovic ponudio je navedeni iznos onome tko vjerodostojno, cinjenicno i dokumentirano pobije tvrdnje Vukica, Matkovic, Koic, Banic, Ljeljaka, Razuma .....

VL
NA
narodnavlast
23:19 06.02.2019.

ko više pita za mišljenje ovoga ridikula. efraim zurof s kojim ovaj druguje je stotine puta ponovio laž kako su u drugom svjetskom ratu židove ubijali samo njemci i hrvati, odakle je taj podatak, gdje ga je pročitao,zašto se nijee ogradio,zašto kao diplomat nije tražio stav države izrael je li država izrael stoji iza toga falsifikata(svak tko je pročitao makar jednu knjigu izvan sanu publikacije jasno jzna kako su rumunji u par dana u lučkim skladištima u odesi ubili desetke tisuća židova, kako su u iasiju ubili 13 000 židova, o bjelorusima, latvijcima ,ukrajincima da i ne govorimo, poljaci su nakon drugog svjetskog rata u kielceu linčovali 40 židova,prvi pogromi nad židovima zabilježeni su još u carskoj rusiji... današnja ukrajina je kao službeni pozdrav u svoju vojsku uvela slogan ukrajinskih nacionalista slava ukrajini herojim a slava, porošenko je svoj govor u američkom kongresu završio tim pokličem i nitko od toga ne radi problem. u njemačkoj vojarna nosi ime po pilotu iz drugog svjetskog rata hansu joachimu marseilleu i nalazi se u istoj regiji kao i logor Neuengamme u kome je radom do iznemoglosti skončalo 50 000 ljudi pa nitko to ne problematizira. samo kod nas ovakvi likovi dominiraju medijima kako bi se sakrila šeks,škegro i ostali apostoli lopovština koja nas je po industriji,zdrastvenoj zaštiti i standardu vratila u 19 stoljeće i proizvela novih milijun iseljenika

VL
Avatar javorko
javorko
07:17 07.02.2019.

Jasno Zidove da cemo bit u Jasen. ali mozemo li na trenutak skoknuti do Barbarinog rova pogledati mumificirana ostatke djevojaka i mladica zazidanih zive u rudnik,ili ako bi se rado prisjetili kako su tvoji suradonjaci dobili izgone iz "prijateljske Juge" jer se nisu uklapali u sliku modernog komunistickog drustva?

VL
BA
bakulušić
13:18 07.02.2019.

Zajedničkog susreta ne bi trebalo biti dok ne usuglasite radi li se o 700 000, 100 000, 1 700 ili samo 700 ubijenih. Na takva mjesta se ne smije dolaziti sa figom u džepu. I, molim vas, prije usuglašavanja, odbijte mojih troje koji nikada nisu bili u Jasenovcu a piše da jesu.

VL
HA
haloo
16:48 06.02.2019.

nije ni mogao drugacije. da otkloni svaku sumnju pred zidovskim predstavnicima izletio je ono sto nikad nije.

VL
FM
fmihoci1
23:14 06.02.2019.

..... spremni -- ili -- nespremni ..... pitanje je sad ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.