Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ako itko odluči slijediti Britance u ne baš pametnoj ideji izlaska iz EU, bit će to Orbánova Mađarska

05.02.2024. u 15:19

Potencijalno članstvo Ukrajine u EU zaista bi promijenilo izgled članstva u EU za sve druge, postojeće države članice. Orbán je iznio računicu prema kojoj bi 17 posto europskog proračuna išlo Ukrajini

Komentara 4

TR
trpimir2022
17:05 05.02.2024.

Izolirati i protjerati Teslu i Einsteina, jer pričaju gluposti. Sav normalan svijet to vidi i s tim se slaže. Nikom ne pada na pamet da Orban radi za EU, dok Komisija radi za USA.

ID
Ivo_didin
15:33 06.02.2024.

Kada bi Mađari napustili EU, istog trenutka bi sahranili proizvodnju automobila u Mađarskoj. Proizvođači automobila bi preselili u države unutar EU. S prestankom proizvodnje automobila bi nestala i popratna industrija, koja proizvodi razne dijelove za automobile. Također bi nestale tvrtke i mali privrednici koji opskrbljuju i servisiraju popratnu industriju i samu proizvodnju automobila. Tu silazna spirala još ne bi stala, ali bi prestanak proizvodnje automobila najviše osjetili. Nestanak zajedničkog tržišta bi također bio vrlo bolan za mađarsku poljoprivredu. Napuštanje EU bi Mađarsku vratilo tamo gdje je bila početkom ili sredinom devedesetih.

CR
crocro
16:27 05.02.2024.

EU samo treba zaustaviti dotok sredstava europskih fondova Mađarskoj a tržište članica EU zatvoriti za mađarske proizvode. I Mađarski građani slijedeći dan pasu travu.A ako dođe vrijeme za pašu trave, prvo će mađari natjerati Orbana da je popase. Osim ako im idol Putin ne počne slati silne milijarde eura iz svoje bogate i sve bogatije Rusije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije