Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj Fimi media
Povratak na članak

Ako HDZ i Sanader ne podmire kazne i 'nepripadnu korist' slijedi prisilna ovrha

Novčana kazna i troškovi suđenja mogu se platiti u ratama, a načelno se može omogućiti plaćanje u ratama i za protupravno stečenu imovinsku korist, pojasnio je Devčić.

Komentari 3

DU
Deleted user
15:44 14.10.2021.

Hrvatska je zemlja stvorena za kriminalce i zločince i to je dokazano! Kriminal je isplativ i to je činjenica. Zamislite koliko vi morate raditi da uštedite 15 mil kuna? Ja bih odmah potpisao 10 godina teške robije i ne bi se niti pokušao žaliti!

VL
VA
vadis1
15:42 14.10.2021.

Sanader je veliki kriminalac. Zatvorska kazna koju je dobio je mala koliko je taj lopov nastetio Hrvatskoj. Svu pokradenu imovinu mu treba oduzeti uz kamate. Nikada se nece otkriti koliko se je on nakrao. Ovo je samo jedan mali dio. On se je iz Austrije vratio u Hrvatsku bez novca. To pouzdano znam. Kako Vidosevic jos nije osudjen? Kako Kalmeta, Pasalic, Rimac, Kuscevic, Latkovic itd, i cijela plejada “vrlih domoljuba” nisu odgovarali za teski lopovluk. Kako je Cermak postao bogat?

VL
KA
kavranbird
19:50 14.10.2021.

Sanader je pionir kriminala prema račanu i milanoviću koji su opljačkali državu za stotine milijardi i ugrozili opstanak države.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.