Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U SAVEZNIŠTVU
Povratak na članak

Ako Donald Trump napadne Iran, SAD i Izrael postaju mete

- Amerikanci tvrde da trebamo prihvatiti sve što oni kažu. To onda nisu pregovori, već diktatura

Komentari 14

ZA
Zapadnjak
13:13 22.08.2018.

od dvije skupine koje se mrze zbog bilo kojeg razloga, meta je onaj tko je slabiji, da je Iran jaci od SAD-a, SAD bi bio meta, da je egipat prije 300 godina bio jak, engleska bi bila njihova kolonija -- drugim rijecima, svi ovi povijesno slabiji bi se da su dovoljno jaki ponašali u najmanju ruku jednako kao zapad, a vjerojatno značajno gore i zločinačkije stoga ne vidim niti jedan razlog zašto bih podržavao takve umjesto SAD-a ili bilo koje druge zapadne zemlje...

VL
Avatar Foton
Foton
15:10 22.08.2018.

Opet jedna budala koja izaziva Ameriku, a znamo kako bi to mogle zavrsiti, Americi nista, a oni u kamenom dobu. To je kao da se ja pretim Crocopu, a poslje me sastavljaju u nekakvoj bolnici.

VL
0
0
14:43 22.08.2018.

Iranci nisu loši ljudi bez obzira na vjeru koja je danas vrlo konfliktna....ali svaki otpor Irana je smješan. Jedan Izrael ima nekoliko puta veći državni proračun od Rusije.

VL
I1
ing-12345
22:31 22.08.2018.

Iranski predsjednik zaboravlja da će napad SAD-a na Iran biti izveden sa nuklearnim oružjem baš zbog ovakvih njegovih izjava

VL
CA
CaptainAmerica2
07:25 01.09.2018.

Omg. Hrvoje Prijatelju Stari Pa Ti Si Jos Na Slobodi? Ajme MeniPaSto Policija RadiDa Ne Hapsi Ove Domace Teroriste Na Platnoj Listi Iz Tehrana. Sramota

VL
Avatar intimus 500
intimus 500
11:19 23.08.2018.

nekakav: ...jesem ti što ga napiše ... nadam se da si na njihovoj platnoj listi jer ovakvu prozirnu propagandu niti oni ne pišu :)

VL
Avatar intimus 500
intimus 500
11:17 23.08.2018.

ova mula me podsjeća na saddama početkom 90-ih ... jad i bijeda ...žalim onaj narod

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:06 22.08.2018.

jedna bomba i nafta je preko 200 dolara. još jedna i nafte ni nema u dovoljnim količinama. treća bomba znači nemire u s arabiji, jer treba plaćat raju iz prihoda od nafte, a i ratovati u jemenu nije jeftino. četvrta bomba i hezbolah kreće. peta bomba i nema mira više nikad, niti starih monarhija. ne mijenjaju se granice samo tamo gdje zapad želi i 'dozvoljava'. nekako potcjenjujete iran. zemlju koja ne uvozi ništa od hrane. koja ima najviše slobode drugih religija, u teheranu je više sinagoga nego u npr. beču. u iranu je i jedina tvornica kondoma na srednjem istoku. dozvoljeni su i česti privremeni brakovi, od par sati čak. gdje toga imate na 'slobodnom' zapadu? iran je jedna od samo osam zemalja koja imaju svoju tehnologiju i grade plinske elektrane. hrvatska tu nema što tražiti. iran proizvodi od igle do aviona, ima svemirski program. nemira zadnjih mjeseci su rezultat suše koja traje već jako dugo, i radi probleme u poljoprivredi, pa se malo lokalno manipulira vodom za navodnjavanje. inače, iran je jedina muslimanska zemlja u kojoj nema sunitske džamije, mislim, u samom Teheranu ih ne smije ni biti! pravi muslimani, nema što! .) na perzijskom iran znači zemlja arijevaca! 70% ih je mlađe od 30 godina. najviše plastičnih operacija muškaraca u svijetu radi se u ... iranu! zlatna teheranska mladež pokvarenija je od ijedne sa zapada. da, iran je vama problem, aha, svašta.

VL
DU
Deleted user
14:58 22.08.2018.

Sve se svodi na to daje Iran uz pomoću saveznika zapravo ratovao protiv terorizma u Siriji. Dok je Amerika koja je najavila rat protiv terorizma zapravo podržala terorizam.

VL
ST
Starotopoljanin
12:06 22.08.2018.

tako se to radi ,recite tom starom budali americkoj ,da se sa vama nemoze tako razgovarati i ucjenjivati,tko je ta amerika da svagdje svoj nos zabada,i prijeti,prijetili su sj.koreji pa je ovaj izgleda zube slomio i odustao od koreje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.