Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINJSKI GVARDIJAN
Povratak na članak

'Ako budem imao zamjerki na Buljevo ponašanje za Veliku Gospu, onda ću komentirati'

Nije nam želio odgovoriti je li mislio na gradonačelnika Mira Bulja

Komentari 3

PA
Patek
02:12 12.08.2021.

Problem je u tome, da Bulj nije gospodin.

VL
DU
Deleted user
17:45 11.08.2021.

Gospodin Bulj bi trebao misliti da na takve svečanosti kao Velika Gospa, dolaze stari i mladi i da to nije isto kao šetnja turista rivom ili neki sportski događaj. Od starijih, ne dolaze samo oni koji nikako ne mogu. Tako je uvijek bilo. Tako da, ograničenje koje je propisano, malo će to razrijediti. Baš u ovakvim situacijama trebamo misliti i na druge, a ne one nebuloze da bi se mislilo na druge, ti se cijepi. Većina starijih ljudi nema interneta, a možda niti dobrog TV signala. Zato su tu predstavnici naroda koji bi trebali voditi brigu i to o svemu. Puno njih će misliti da su cijepljenjem zaštićeni, a kad tamo, iznad 65 godina se efikasnost cjepiva drastično smanjuje.

VL
AR
arwin
11:29 13.08.2021.

Pa obzirom da mladi virus niti ne registriraju a kako se kaže da u starijih cjepivo ima drastično manju efikasnost onda se pitam kome cjepivo zapravo koristi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.