Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema predaje

Akcija za djevojčicu Nikol Tomičić trajat će sve dok ne ozdravi

nikol
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell, Dominik Grgurić/Pixsell
1/6
20.12.2011.
u 13:23

Svoju su pomoć najavili i iz Javne vatrogasne postrojbe Karlovac. Oni će 5. siječnja u Domu DVD-a Jelsa imati humanitarni koncert

Željeli smo samo pokrenuti ljude, to nam je bio najvažniji cilj. Nismo očekivali da ćemo tako brzo skupiti 51.000 eura koliko stoji operacija u Beču. Međutim, to je predračun i pitanje je hoće li oporavak trajati tri tjedna ili možda više. Stoga se akcija nastavlja sve dok Nikol ne ozdravi i bude ponovno ona "stara" i sretna djevojčica kao s plakata – najavila je Marina Capan iz Sportskog aerobik kluba Dinamic. Dodaje da će uskoro biti poznati rezultati dosadašnjih akcija.

 Svi za Nikol

 Za 12-godišnju učenicu OŠ Mahično oboljelu od tumora zdjelične kosti dosad je održan Zumbathon u Edisonu, humanitarni koncert u Domu HV-a "Zrinski" i jedinstveni sportski događaj u školskoj sportskoj dvorani Mladost čemu treba pribrojati donacije brojnih tvrtki i pojedinaca. Upravo je posljednji događaj izazvao niz pozitivnih reakcija s obzirom na to da su rukometaši i košarkaši igrali odbojku, odbojkaši i bejzbolaši košarku, košarkaši i odbojkaši rukomet, a bejzbolaši i rukometaši nogomet. Posjetitelje su u stankama utakmica zabavljali i članovi plesnih udruga ŠAK-Dinamic, River Dance, Plesni klub Casablanca, Klub umirovljenik, Plesni studio Emotion i Kikijevi breakeri. Iako su se svi ‘'borili'’ do posljednjeg daha, rezultat je bio najmanje važan. I sudionicima i gledateljima na prvom je mjestu bila Nikol i njezino ozdravljenje.

 Pomoći će i drugima

 – Vrlo smo zadovoljni. Majka Irena otišla je u Beč na posljednji dogovor, a Nikol bi na operaciju trebala u srijedu. Važno što će novac koji ostane od akcije biti odmah prebačen nekoj drugoj osobi ili udruzi kojoj će u tom trenutku biti najpotrebniji – rekla je Capan. U akciju za pomoć u liječenju Nikol uključit će se i Javna vatrogasna postrojba grada Karlovca. U Domu DVD-a Jelsa imat će 5. siječnja koncert. Svi su uz Nikol, a na njoj je da se i dalje hrabro bori i ozdravi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije