Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postavljena zastava
Povratak na članak

U Zadru središnja svečanost obilježavanja 25. obljetnice VRO Maslenica '93

Danas program počinje budnicom Gradske glazbe zadarskim ulicama, a potom će biti položeni vijenci na Središnjem križu na Gradskome groblju te na spomen obilježju 3. bojne 4. gardijske brigade Imotski sokolovi u Ulici Ante Starčevića i zapaljene svijeće kod Spomenika svim poginulim braniteljima zadarskog područja u parku uz Trg kneza Višeslava.

Komentari 2

JA
Jania
09:31 22.01.2018.

Dani ponosa i slave! Lijepo da se danas obilježavaju ovako svečano, svaka čast ministrima Krstičeviću i Medvedu na organizaciji.

VL
OB
ObrenM
14:54 22.01.2018.

Posebni obol proslavi je jucer dala HTV 1,prijenosom svecane euharistije iz Katedrale sv.Stosije u Zadru.Zadar ima skupocijene orgulje, jedne od najboljih u Europi.Katedralni zbor je jedan od najkvalitetnijih u Hrvatskoj.Culi smo prekrasnu duhovnu glazbu.Euharistiji su nazocili mnogi akteri akcije Maslenica,kao i mladi narastaj vojske,policije i osobe iz visoke politike.Negdje 5 minuta prije 12 sati kada je upravo pocela sv.Pricest ,spiker slavodobitno najavljuje prestanak prijenosa sv. Mise.Pomislio sam da se je nesto dogodilo i da su na redu izvanredne vijesti-kad ono reklame i ostale tricarije.Svakog istinskog vjernika ovo je duboko povrijedilo i zakinulo.Nitko od velikih vjernika iz ekipe vladajucih nije se na to niti osvrnuo.Kada dodju izbori evo ih sa rukom na srcu u prvim redovima hramova-Aleluja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.