Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
caritas
Povratak na članak

Akcija branja ličkoga krumpira za potrebite obitelji

Oko 400 kilograma krumpira potrebno je deveteročlanoj obitelji Franje Kovačevića iz Gračaca.

Komentari 1

TA
tapiros
16:41 26.09.2011.

U Hrvatskoj nitko ne bi smio biti gladan - u Europi također. Imamo puno obradive zemlja i super klimu ... a opet mnogi su siromašni i boje se da će biti gladni. To je znak da smo jako progriješili sa društvenim uređenjem. I pohvale da se konačno objavljuju u medijima akcije crkve za dobrobit ljudima. Takvih akcija ima svakodnevno, no pitanje je zašto se u novinama spominju jednom godišnje. Jel bitniji jedan svećenik pedofil ili homofob ili 50 svećenika koji rade dobra djela - pitanje za sve medije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.