Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Obratite pažnju na pojas"

Ajooj... Komentira se fotografija vozačice iz Zagreba, na Facebooku nude objašnjenja za njen potez

Prometne zgode i nezgode
26.05.2023.
u 10:23

Na stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je fotografija vozačice iz Zagreba kojoj je pojas, slučajno ili namjerno, na razini vrata

"Obratite pažnju na pojas", naslov je iznad fotografije na stranici Prometne zgode i nezgode. I doista, kad se malo pažljiviji promotri fotografija, vidi se kako je gospođa u automobilu sigurnosni pojas provukla preko vrata. Nije jasno je li ga je namjerno tako postavila ili je slučajno skliznuo u vožnji. Naravno, nije dugo trebalo da se zaredaju komentari, ali neki su nudili i moguća objašnjenja. 

"Možda provjerava kako će joj stajati šancov ovratnik poslije", piše jedna korisnica, dok druga otkriva mogući uzrok: "Ovako se pojas sam digne nama koje imamo velike sise. Još ako je kakva glatka jakna ili majca... Užas. Njoj nije pojas oko vrata, nego se samo na toj strani digne gore. Mene osobno ovo živcira pa pojas prebacim ispod ruke". 

Treći komentator ponudio je još jedno objašnjenje. "Renault Twingo: velika vrata tj. velika udaljenost između pojasa i volana, sjedalo blizu volana zbog nižeg rasta vozačice i pojas koji se ne podešava po visini. Rezultat na fotografiji", napisao je.

Komentara 1

BR
branka1
11:59 27.05.2023.

Može si ga staviti i preko očiju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije