Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvučni zapis

Aisha Gadafi poziva na borbu protiv nove vlade u Libiji

Aisha Gadafi (1)
Reuters/Pixsell
30.11.2011.
u 17:11

– Moj je otac još među nama. Iako se njegov glas više ne čuje, ne zaboravite njegov poziv za nastavak borbe – izjavila je Aisha

Sirijska televizijska kuća Al-Rai emitirala je izjavu Aishe Gadafi, kćeri ubijenog bivšeg vođe Libije Moamara al-Gadafija, u kojoj poziva građane Libije da se pobune protiv nove vlade koja je na vlast došla kad i NATO-ovi zrakoplovi, javlja The telegraph.

– Moj je otac još među nama. Iako se njegov glas više ne čuje, ne zaboravite njegov poziv za nastavak borbe – izjavila je Aisha.

Nakon pada Tripolija u kolovozu Aisha se s majkom i dvojicom braće preselila u Alžir koji im je pružio sklonište i izbjeglički status, a ovom će se izjavom staviti u konfliktnu situaciju jer je s tamošnjom vladom dogovorila da neće javno istupati. Još u rujnu dala je sličnu izjavu, a alžirska je vlada upozorila da bi zbog toga mogla biti izbačena iz države.

 

Komentara 14

OB
-obrisani-
17:37 30.11.2011.

kad oni koji su joj ubili oca budu u samrtnom ropcu onda če ona moći pozivati ljude da se bore, problem je taj što je ovovjeka SS armada hitlerove djece prejaka još uvijek, možda ih rusi malo nauče pameti, bilo je i vrijeme da to netko nauči, al ako imaju kahones

CH
chainsaw.
17:41 30.11.2011.

“…majkom i dvojicom braće preselila u Alžir…” ---------------------------------------------------------------- kako se misli opuste kad si na holideju….

UK
Ugo Kajvez
01:10 01.12.2011.

Rea, .... po običaju melješ gluposti pa zato ti publika dosad dala najviše minusa ........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije