Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRABROST

Ahmadinedžadov suradnik zalaže se za "iranske potlačene žene"

iran
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
29.09.2010.
u 21:48

"Žene su potlačene i nepravedno tretirane, kako prije tako i sada. Više nego ikada naše bi se zakonodavstvo trebalo pozabaviti pravima žena", poručio je Mašai čije riječi prenose iranski mediji

Esfandiar Rahim Mašai, najbliži suradnik iranskog predsjednika Ahmadinedžada, zatražio je veća prava "za iranske potlačene žene", javlja Reuters, što je vrlo riskantna izjava.

"Žene su potlačene i nepravedno tretirane, kako prije tako i sada. Više nego ikada naše bi se zakonodavstvo trebalo pozabaviti pravima žena", poručio je Mašai čije riječi prenose iranski mediji.

Kazao je da "žene u Iranu igraju važnu ulogu u društvu" te da bi se "ženama trebala jamčiti prava gdje god to vjerski okvir dopušta."

Ključne riječi

Komentara 118

OB
-obrisani-
22:50 29.09.2010.

hehehe............... očekuju se: 1. furiozne ratnice za ženska prava 2. prednje crte onog antemurale christianitatis 3. svjetski kongres džihadista 4. nesposobni kojima samo babo može privesti ženu 5. rea_ 6. KIro 7. Darije 8. Delirijum tremens 9. neke izolirane vojne jedinice 10. ostali.........

OB
-obrisani-
12:33 30.09.2010.

Mashai - Mahdi, malo više informacija nije na odmet. \"A power struggle in Iran: The president\'s awkward friend \" 09.09.2010., The Economist

OB
-obrisani-
15:24 30.09.2010.

Ma taj Mashai je zasigurno mrzitelj iranskog naroda, he,he.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije