Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pad Ramljaka
Povratak na članak

Agrokoru se najviše štete čini guranjem stranačkih interesa

U odluci da se Ramljaka prisili na uzmak prevagnuo je unutarstranački pritisak. Predstavnicima kreditora iz domaćih redova takva premijerova pozicija još i može biti razumljiva, ali stranci involvirani u proces nisu shvatili razloge zbog kojih je premijer povjereniku okrenuo leđa

Komentari 3

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
22:05 24.02.2018.

Agrokoru se najviše štete čini guranjem obicnih radnika da rade za minimalac i sicu dok vrhunska i domoljubno odabrane jame milijuna i uzivaju u svojim vilami na balkanu ukoliko nisu poput prave hrvatske gazde pobjegli za London.

VL
DU
Deleted user
20:53 25.02.2018.

država se nije smjela uplitati u privatno vlasništvo jer će nakon tužbi i tu štetu trebati platiti -dobavljači i ostali koji su šutjeli i nisu prijavili neplačanje vjerojatno su imali računicu za to

VL
DR
droza
11:24 25.02.2018.

Budući da je vrlo izvjesno kako će novi povjerenik u Agrokoru poput Ramljaka morati odgovarati pred saborskim odborom za gospodarstvo na pitanja "dokazanih" ekonomskih stručnjaka poput Marasa, Grmoje, Bulja, Pernara, Bunjca itd.., bit će vrlo teško iznjedriti takvu osobu ili više njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.