Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi pravni potez
Povratak na članak

Todorić sudu: Zabranite im da sklope nagodbu

Preko odvjetnika traži detaljan nadzor nad Ramljakovim radom

Komentari 36

Avatar darkkati
darkkati
07:58 13.02.2018.

Intervencijom Vlade Agrokor je spašen i radna mjesta .

VL
Avatar navijač
navijač
07:56 13.02.2018.

"Da bog da imao pa nemao". To je stara i teška kletva koja je zaslużeno stigla Todoriće.

VL
RE
Rex
08:15 13.02.2018.

Ma trebalo je taj Agrokor pustit nek se sam raspadne........tak je to kad lopovu hoces pomoci,a lopina zna kako te nasamariti

VL
DR
droza
07:38 13.02.2018.

Todorić je kokica. Prije samo nekoliko dana isti taj Todorić uputio je Ustavnom sudu zahtjev za ocjenu ustavnosti Zakona o izvanrednoj upravi, a sada se žali na djelove toga istog zakona kojega smatra neustavnim?!

VL
KO
korisniksb
08:21 13.02.2018.

Dosadni ste više sa tim Todoričem,lijepo je rekao da nema od čega živjeti,a vi ga razvlačite.

VL
NA
navijeke
10:36 13.02.2018.

Vjerujem kako će gospodin Todorić, kao nadasve dobra i poštena osoba vrlo skoro stići u Zagreb kako bi dokazima potvrdio svoje optužbe i pobio neosnovane sumnje da je u sprezi s Sberbankom pokušao srušiti cjelokupni platni sustav Hrvatske i time Hrvatsku stavio u vazalni odnos spram Rusije. Čvrsto vjerujem u to. I u vilenjake. I u ružičaste jednoroge...

VL
AB
Abendblatt
08:46 13.02.2018.

Todoricu, "junacino" prestani vise srati po portalima, pojavi se u Hrvatskoj pred Sudom i rjesi problem, kukavico jadna ,bijedna i kriminalna.

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
09:20 13.02.2018.

Ramljak ocito radi nesto dobro kad se Todor propeo na zadnje noge

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
08:27 13.02.2018.

Ante Ramljak je dragovoljac domovinskog rata koji je za razliku od mnogih i ratovao. To mi je dokaz da je čovjek iskren domoljub za razliku od mnogih koji ga napadaju. Ne znam da li se sada ovdje s Agrokorom što nemoralno kuha, ali za mene je zbog onoga prije dobio ogroman plus. Dok se ne dokaže suprotno ja mu vjerujem.

VL
ZV
Zvolen3
07:48 13.02.2018.

Gazda - vrati se doma i slomi mafiju !

VL
VA
valval
12:26 14.02.2018.

ne kužim ove koji ovo dijele na dvije strane, kakvi su to spinovi da je tu riječ o zločestim Todorićima (Agrokor) vs. Narod kojeg kao sad zastupa branitelj Ramljak, to su gluposti, a šta je s ostalim tvrkama i njihovim vlasnicima (Belje, Jamnica, Ledo...) koje postoje puno duže od Agorkora i njihovim radnicima, radnicima dioničarima, ostalim malim dioničarima između kojih su i branitelji koji su dionice tih tvrtki dobivali!!! od RH za sudjelovanje u obrani RH. Ako je Ramljaku i ekipi toliko stalo do sudbine radnika i nastavka poslovanja zašto nabijaju toliko ekstremne troškove savjetinika, zašto su mu ti savjetnici ujedno i bivši partneri, zašto nije kao kod takvih sličnih slučajeva u svijetu nagrada vezana uz uspijeh restruktuiranja i nagodbe, tko će biti odgovoran ako Konzum ionako završu u stečaju ili na 3/10 veličine u roku od 5 godina (ne samo zbog financijskih problema, već i zbog jačanja konkurencije i promjena u tom biznisu koje se dešavaju u svijetu), zašto nije poduzteo sve da ospori jamstva koje je mogao i morao i tako zaštiti vrijednost tih tvtrki, zašto su mirovinci mire s potpunim otpisom ulaganja a imaju štofa i mogućnosti za osporavanje prijedloga, zašto postoje izabrani kreditori u rollup kreditu, zašto su se zbog nesolventnosti Agrokora i Konzuma u cijelu priču uvukle i proizvođače tvrke koje su potpuno zdrave, pa kako je to u interesu Države i njenih građana... Hoćemo li ikad postat demokracija u kojoj se njeni građani mogu osjećati sigurno od otimačine.

VL
DU
Deleted user
09:36 13.02.2018.

Znači li to da Todorić slamku spasa vidi u revizirskom izvješću PWC za čije pobijanje angažira Zgombića međutim sad mu se crni vrag PwC čini anđeo spasitelj ????!!!!

VL
AV
Avaz
07:33 13.02.2018.

Dalićku ,Ramljaka i Škegru treba hitno uhititi da nečine štetu Hrvatskoj i svim njenim građanima.!!!

VL
AV
Avaz
08:58 13.02.2018.

Dođoše ovi u središnjicu Hdz na posao

VL
TR
trpimirprvi
08:19 13.02.2018.

Ne smije se sklopiti nagodba kakvu predlaže Ramljak/Škegro, ne zbog Todorića, nego zato jer će takvom nagodbom biti provedena pljačka Agrokora i njegovih firmi kćeri. Nagodba bi se temeljila na nezakonitim jamstvima, jedino lešinarski fondovi i vojska savjetnika bi imali od toga koristi, i društvo Škegro Dalić i ostali koji stoje iza ovoga.. ako se sklopi ovakva nagodba onda sljedeće sudske tužbe malih dioničara prema državi, ali i ostalih pokradenih hrvatskih dobavljača u mlr ne kuna nego eura!

VL
TR
trpimirprvi
08:22 13.02.2018.

Vlada mora smijeniti Ramljaka i Dalićku i sa 09.04.2018. prekinuti izvanrednu upravu, inaće će Hrvatska plaćati milijarde eura štete zbog nezakonitih radnji izvanrednog povjerenika i ljudi koji stoje iza njega..Škegro, Dalić..Jedino dobro od lex agrokora je što su platili male dobavljače, ali sada Vlada mora ostaviti tržištu i pravosuđu da ovo odradi kako treba, a Dorh treba istražiti Ramljaka i company dali su počinili kaznena djela.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:39 13.02.2018.

aha, polako todorić izlazi sa puškom na dvorište! neće on bez borbe pasti, sad je očigledno da je prevaren, da je ramljak, nesposobna štetočina, koja iza sebe nema ni jednu uspješnu firmu, igrač američkih fondova. a plenković nek samo čeka sa njegovom smjenom, on je taj koji će ga povući kod petrov karamarka na temelju 'povjerenja'. ako je ijedna kuna gubitka sumnjiva, nepotvrđena, ništa od nagodbe ne smije biti. sad bi trebalo i novac lešinara staviti na vagu, i ne priznati im to, nikakvu prednost im ne dati, jer nisu ni rusima dali. mislim, rusima, austrijancima u biti. jer chelsea je engleski klub, ne... :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.