Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Jugo
Povratak na članak

Agrokor mjerilo uspjeha Vlade

U politici je, kaže Jugo, sve moguće, ali u ovom mu se trenutku ne čini izvjesnim da bi Plenković mogao pasti zbog Agrokora

Komentari 25

DR
drugPlenky
15:38 30.10.2017.

I Jugo nekad donosi svježinu, treba imati hrabrosti hvaliti Karamarka, to još nije popularno u hrvata. Bravo Damire

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
16:05 30.10.2017.

Karamarko je otisao nevin, lažljivci Bulj, Petrov, Grmoja, Maras i CO i dalje lažu naciju!

VL
Avatar fares23annaba
fares23annaba
16:15 30.10.2017.

Ha...ha.....ha...krkani, primitivni s osnovnom školom!......... Svima koji su mladi od 55 godina mirovine padaju 27 % To proizlazi iz najnovijeg Programa konvergencije koji je zajedno s Nacionalnim programom reformi Plenkoviceva Vlada prihvatila ... .......Ajmo sad zajednicari svi u glas,.... "Maricaric je najbolji ministar svih vremena, , hdz je najbolja stranka svih vremena.." U godinu dana mlijeko, sir i jaja poskupjeli su gotovo 7 posto, meso nešto više od 4 posto, voce 3 posto, tekuca goriva 14 posto, farmaceutski proizvodi 3,5, kava i caj oko 3 posto, ulja i masti 2,5 posto, plin 2 posto... službeni su podaci hrvatskog statistickog ureda. Rijec je o artiklima koji cine glavninu potrošacke košarice gradana u ciju se svakodnevicu, nakon godine deflacije, ponovno vracaju poskupljenja....

VL
LP
ljerka.p2911
16:08 30.10.2017.

Stvarno bi bilo krajnje preglupo da partija kandidira milanovića nakon 7. izgubljenih izbora i titule 6. Najgore

VL
Avatar fares23annaba
fares23annaba
16:07 30.10.2017.

Plijen je velik.Plenki pokriva,Dalić,Marić i Ramljak operativa.Mozak pljačke u sjeni. Predsjednica je protiv jer lova curi pored nje.Sve je smišljeno kad navodno nisu znali. Sjetite se " poboljšanja"zakona o faktoringu,sjetite se na brzinu promjena zakona o koncesijama(sve priprema za lex Agrokor).

VL
Avatar fares23annaba
fares23annaba
16:13 30.10.2017.

HDZ ima 150,000 clanova, svaki od clanova nada se nekoj koristi od clanstva. Zatim "zna se" lazni branitelji su biracka baza HDza jer HDZ kada je na vlasti, svima ce uzeti a laznim braniteljima ce dati. ... pored toga njih njih je iz dana u dan sve više? Katolici iz BiH takoder biraju HDZ, jer dobro oni znaju, ako je HDZ na vlasti tad je i dotok novca iz Hr proracuna siguran i stalan. Brojeve clanova HDZa i laznih branitelja treba množiti najmanje s 3 ako ne i s 4 jer su i clanovi obitelji jako zainteresirani da tata ili mama dobiju što više novca ili privilegija. Eto, prosta racunica pokazuje da narod ne bira HDZ vec HDZ proracunskim novcem kupuje glasove i samo zato uvijek pobijeduje ###########################

VL
KA
karlodrago
16:26 30.10.2017.

U ovom komentaru Damira Juge ima dosta istine i pametnih riječi a ja bi doda da Milanović u kandidaturi za predsjednika države nema šanse uz Kolindu. Krizu oko Agrokora može riješiti ,ali uz dosta problema jedino Plenkovićeva vlada.Nedaj Bože da da je riješava MOST ili SDP ,bilo bi totalno rasulo.

VL
DR
Draš
16:16 30.10.2017.

Plenki neče pasti ,pa makar svi pasli travu,njega je odgojila i postavila briselska banda(nakon što su podlo smjestili Karamarku) ,samo pogledajte te ljubavne geste Junkia prema njemu.

VL
ST
stefj
16:06 30.10.2017.

Plenković se vezao uz Agrokor, ako stečaj Agrokora prođe dobro i firma se ne raspadne, onda mu je to veliki plus, ako sve potone, njega će smatrati sukrivcem... Da li je ijedna od te dvije opcije dovoljna za dobiti slijedeće izbore ili srušiti vladu, čisto sumnjam... Inače za info kuda plovi Agrokor, zgodno je reći da vrh Jamnice često hoda u Rumunjsku gdje je cetrala CocaCole, a Tisak se pomalo integrira u BAT...

VL
Avatar DŠ.....
DŠ.....
16:18 30.10.2017.

Agrokor je odavno propao. Ramljak, Plenković i kompanija dodatno su ga gurnuli u provaliju jer su osigurali Amerikancima da preko noći zarade više stotina milijuna eura. Prije toga naivno prodali narodu priču da se novim kreditom spašavaju mali poduzetnici, a onda Amerima dijelili šakom i kapom. I sada Agrokor duguje još veće novce koje će vratiti kada na vrbi rodi grožđe.

VL
Avatar fares23annaba
fares23annaba
16:22 30.10.2017.

Ako Maric podnese ostavku, a trebao bi, onda se cijeli sustav ruši iznutra, ko kula od karata. Jer on je samo jedna u nizu dominio plocica.....osjeca se strah !!!...Todoric nikako nije mogao sam "zdrobiti" 60 milijardi!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.