Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAHOTE RATA

Rusiju svaki dan rata stoji 20-ak milijardi dolara: U Ukrajini 3527 civilnih žrtava, masakri, 4 milijuna raseljenih...

06.04.2022.
u 06:59

Najvećim gubitnicima Lovrinčević smatra srednji sloj novih zemalja članica EU: slijedi dodatno raslojavanje i pad standarda.Hrvatskoj će najveći udar doći kroz pad standarda turistički emitivnih zemalja EU jer Nijemci i Austrijanci preventivno štede

Komentara 48

Avatar southman
southman
07:02 06.04.2022.

Slika govori tisuću riječi !

CR
CROLINDA
07:51 06.04.2022.

Rusiju pod hitno izbacit iz UNa i iz svih civiliziranih zajednica i prekinuti svaki vid suradnje i trgovine- protjerat sve njihove diplomate - bojkotirat je u kulturi sportu.... u svemu - sada surađivati ekonomski s Rusijom znači biti suodgovoran zan za Ukrajinsku krv - Rusija je agresor i okupator i ratni zločinac i kako reče jedan Ukrajinac :_ Za Ukrajinu dolazi u obzir samo pobjeda. Ovo je naša zemlja i mi nemamo kamo i ne želimo odavde.

DU
Deleted user
10:52 06.04.2022.

Nije to moguće računovodstveno prikazati - jest da imaju troškove, kao što je tenkovska granata 2 tisuće dolara/kom, metak pola dolara itd itd. No, razvidno da su u prvom navalnom ešalonu stariji modeli tenkova, oklopna vozila pješaštva itd. itd. Ukratko, oni ispucavaju ostarjelu municiju, uvode u borbu tenkove koji su demodirani (za razliku od novih Armata, koji nisu viđeni na bojišnici) i sve u tom stilu, dakle oružana sredstva "besperspektivna", kako glasi fraza, e da bi se preko tog ostarjelog arsenala domogli prvoklasne žitnice i rudnih bogatstava Ukrajine. Zaključno, većina tih tenkova je bila za prodaju državama trećeg svijeta ili za topionicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?