Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Investicija: Za dovršetak bolnice u Blatu potrebno je još 250 milijuna eura
Povratak na članak

Agonija nikad sagrađene sveučilišne bolnice se nastavlja

Neizgrađena bolnica ima dionice vrijedne 38 milijuna kuna koji su blokirani, a privatnog investitora Vlada i Grad tražit će međunarodnim natječajem

Komentari 11

RA
rackizel
08:10 05.12.2009.

Zanimljvo kako se vješto izbjegava razgovor o iznajmljivanju tog prostora za raznorazna skladišta. Kamo nestaje taj novac? Možda za predsjedničku kampanju?

VL
OB
-obrisani-
09:47 05.12.2009.

Dakmo svake godine popovima u Crkvu po 300 miliona, a onda se molimo Bogu da nam netko donira preko novina koji euro da se liječimo i to naravno u inozemstvu, jer ovdje nemamo ničega. Dajmo još malo i u BiH pa im gradimo i sveučilišta i bolnice, a naši ljudi osim što ostaju bez posla i gladuju s poreznimm opterečenjima. Živjeli političari i glup narod što sve gleda pasivno i dozvoljava da nas svih 19 godina hebe dijaspora s izabiranjem vlasti

VL
RA
rackizel
08:43 06.12.2009.

punkufer - 450 milijuna kuna Od toga je polovica otišla u privatne ruke, a ostatak na izbornu kampanju sadašnjeg gradonačelnika. Nešto je ostalo i za farbanje. Građana, naravno. Da ima volje policija bi morala zaposliti cijelu novu garnituru stručnjaka, samoo za hvatanje lopova po zgradi na Trgu Stjepana Radića 1 u Zagrebu. Niti gusta mreža za girice im ne bi bila dovoljna koliko ih se tamo nakotilo. Zato što policija ne želi raditi svoj posao kako treba glavni se slobodno šeće po cijeloj Hrvatskoj.

VL
OB
-obrisani-
22:52 04.12.2009.

to ce bosanac iz pogane vlake sve pozlatit

VL
DE
demokršćanin
22:54 04.12.2009.

DOGOVOR KUĆU(bolnicu) GRADI ! Dok se svi zainteresirani dogovore, bolnica kao građevina će propasti.Svakim danom betonska konstrukcija kao i metalne konstrukcije sve više propadaju,pa je veliko pitanje da li je uopće moguće to sve sanirati i nastaviti gradnju.Osim toga koncepcijski je bolnica zastarjela.Ako se ikad i izgradi bolnica,pristup njoj je neodgovarajući jer se pristup njoj promjenio tijekom godina.Morao bi se napraviti pristup bolnici sa Jaruna,a da se to omogući potrebno je izgraditi još jedan potpuno novi most preko Save.O tome nitko ne vodi računa,pa su sve priče oko nastavka gradnje iluzorne.

VL
Avatar pinko_palinko
pinko_palinko
23:30 04.12.2009.

sta ce nam bolnica? glavno da imamo ARENU (novac koji su potrosili za Arenu mogli su zavrsiti bolnicu)

VL
OB
-obrisani-
23:53 04.12.2009.

vidi se koju struku u lijepoj našoj imamo ,sve započinju ,a ništa ne dovrše...svi su samo puni ideja

VL
Avatar punkufer
punkufer
08:53 05.12.2009.

Do sada je na Stadion potrošeno 470 milijuna kuna. Njegovo rušenje i izgradnja novoga će koštati ukupno ŠESTO MILIJUNA EUR-a tj. ČETIRI I POL MILIJARDE KUNA. Rukometna Arena je koštala 750 MILIJUNA kuna tj. STO MILIJUNA EUR-a. Mogli smo bilnicu imati davno.

VL
Avatar punkufer
punkufer
08:56 05.12.2009.

Muzej suvremene umjetnosti je koštao 450 milijuna kuna. Ali valjda su nam prenemaganje kojekakvih \"umjetnika\" i loptanje važniji nego bolnica.

VL
DO
doktorica
10:07 05.12.2009.

kako koji političar dođe tako izjavljuje mi ćemo.....Umjesto toga mi gradimo Arenu za cajke,garaže koje su poluprazne,betonjare po cijelom gradu,zlatne WC i sl.sve po ukusu nekih koji u djetinjstvu nisu ni znali kako izgleda engleski WC.

VL
MI
minidiv
11:00 05.12.2009.

Birajte i dalje ove \"sposobne\" gradonačelnike poput Bandića i premijere poput Sanadera i rezultat vidimo svaki dan kada raspoređujemo kućni budžet!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.