Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Agenti kakve smo viđali samo na filmovima radit će s USKOK-om i hrvatskom policijom

Moćna organizacija s 12 tisuća zaposlenih u 70 zemalja diljem svijeta, koja djeluje unutar američkog Ministarstva pravosuđa, u Hrvatsku je stigla na vlastitu inicijativu...

Komentari 26

OP
opcija
22:24 15.11.2016.

Kolonija smo, a ne država!

VL
ST
strsljen2013
08:15 16.11.2016.

Ja sam mislio da mo mi suverena i samostalna država a ne kolonija u kojoj institucije drugih država ne samo da vode riječ nego i otvaraju svoje urede. Znamo li koji je naš glavni grad, Bruxelles ili Washington?

VL
Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
08:10 16.11.2016.

"u Hrvatsku stigla na vlastitu inicijativu" i da mi netko kaze da mi imamo suverenu drzavu.sramota....

VL
TH
than
22:37 15.11.2016.

Pa buduci da je kod nas USKOK toliko 'sposoban', niti DEA mi se ne cini kao nesto problematicno. Mozda nekoga konacno i osude.

VL
UN
unbekant
21:22 15.11.2016.

Sta se to desava s nasom drzavo,kako neka policija ili drugi sigurnosni djelatnici,smiju samovoljno ulaziti u drzavu,halo,dali smo mi samostalna drzava ili cizma po kojoj svako jase??????

VL
RU
rudvanvart
22:54 15.11.2016.

DEA je otkrila da perunaski narkokarteli peru novac u Hrvatskoj fiktivnim zlatom preko naših tvrtki. Lalovac je ako se sjećate najavljivao pred izbore 2015. uhićenja, ali je naglo utihnuo kada se saznalo da je u sve upetljan Krešo Milanović koji je glavni lobist za neke od tvrtki koje su se bavile fitivnim zlatom. Naravno, partijski pnuskok, uskok, dorh te policija su selektivno proveli istragu i zaobišli Krešeka i uhitili sitne ribe. Naš represivni aparat je pod kontrolom Milanovića, a ovaj Orepić je Milanovićev sluga kao i Cvitan. Braća Milanović, Knežević i još par likova iz Milanovićeve ekipe su trenutno nedodirljivi. Orepić je samo nastavio politiku Ostojića, a to znači, štiti SDP kriomse i obračunavati se s svima tko partiju ugrožava. Milanović je pogodovanjem poslovima oko vjetroelektrana Krešinim prijateljima sredio poslove vrijedne milijarde kn, zbog toga će nam i struja poskupiti, ali to nije ništa naprema kriminalu oko koncesioniranja zračne luke Zagreb, tamo je još više love zamračeno, i opet Milanović i njegovi bliski prijatelji u tome imaju prste. Sve se zna, samo partijski pnuskok, uskok i dorh i Orepićeva policija sve zataškavaju. Hrvatskom ne vladaju Plenković i hdz, Hrvatskom vladaju Milanović, njegov brat Krešo, njihovi bliski prijatelji, i MOST.

VL
Avatar delminium
delminium
22:43 15.11.2016.

Ako dodju stranci i nesto otkriju, pa ovi nasi majstori spremanja u ladice odabranih...... nemojmo se zavaravat strancu je bitno koliko love izvuc briga njih pravni sustav jedne Hrvatske.

VL
RO
rotšild
09:38 16.11.2016.

Hrvatska je Američka kolonija. DEA nije u Hrvatsku došla zbog narko kartela nego im se očito ne sviđa kaj su Hrvati masovno progovorili o Američkoj krvoločnoj,zločinačkoj terorističkoj politici.

VL
BR
Bruneta
07:59 16.11.2016.

Bravo,neka je DEA dosla pocistit kriminal i korupciju u policiji i pravosuđu.Kod nas su inspektori koji vode akcije razbijanja narkolanca zapravo karike koje ih stite i za to dobiju lovu.Sramota da moraju stranci dolazit cistit smece iz naseg sustava kojii bi trebao stitit građane ali ocito kod nas ne moze drugacije.

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
07:40 16.11.2016.

Renata ponovno jaše...

VL
AG
agava
09:29 16.11.2016.

Mozemo mi imati koliko zelimo takvih sluzbi, poloviti tisuče perača love i utajivača poreza kada nam ne funkcionira pravosudje. To su sve pričice za malu djecu i mazanje očiju narodu.

VL
Avatar epidaurus
epidaurus
02:48 16.11.2016.

Znamo dobro koliko su uspjeli u USA.....amerika je preplavljena narkoticima, svi se drogiraju...bukvalno. Dakle, ovi momci su beskorisni papci koji ni hrvatski ne govore...

VL
KU
kunigunda
22:10 15.11.2016.

jesu li i ti došli radi špijunaže island je protjerao fbi-ovce koji su isto tako došli , a radili neke druge stvari otvorit četvere oči i držati ih na oku čak šta više odmah nabiti nogu u guzicu , dostaosta je šetanja našom lijepom zemljom samo dolaze i sole nam pamet mora biti da se prikriveni četnici osjećaju ugroženo pa su ih došli čuvati da Hrvati slučajno ne dođu k sebi

VL
Avatar navijač
navijač
07:52 16.11.2016.

Pa ako su srbi i jugoslaveni zaduženi za sigurnost i kriminal, mogu i amerikanci za drogu.

VL
GF
gfrancic
01:29 16.11.2016.

to du ovi papci iz DEA-e koji bježe po Meksiku i Kolubiji od kartela, jake li organizacije, užas

VL
Avatar delminium
delminium
22:14 15.11.2016.

Ma ajde, koji ce vrhunski strucnjak raditi u Hrvatskoj za sitnu lovu ovakve poslove? Mogu opet uhljebit cirkusante kao i do sada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.