Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nije platila'

Agenti ga nisu omeli: Naplatio kaznu za parking Hillary Clinton

Hillary Clinton ulazi u svoj srebrni Mercedes
YouTube
16.10.2013.
u 09:37

Svjedoci događaja ispričali su kako su članovi Hillarynog osiguranja bili ljutiti te su kontroloru mahali značkama ispred nosa. No, kontrolor se ni najmanje nije dao smesti i nije odustajao od ispisivanja kazne.

Hillary Clinton jedna je od najmoćnijih žena svijeta, ali to nije previše diralo jednog kontrolora na parkingu koji joj je dao kaznu.

Hillary je \"zaradila\" 135 dolara kazne zbog neplaćenog parkinga u centru Londona. Kontrolora nije pokolebalo ni jako osiguranje bivše američke državne tajnice.

Clinton je stigla u pratnji od pet vozila, a njezin automobil bio je parkiran na mjestu gdje se sat vremena parkiranja naplaćuje 5,50 dolara, piše Daily Mail.

S obzirom da za njezin srebrni Mercedes nije plaćen parking kontrolor je ispisao kaznu zbog čega je dio njezinog osiguranja, koje je zbog kiše sjedilo u kombiju, izašlo van.

Svjedoci događaja ispričali su kako su članovi Hillarynog osiguranja bili ljutiti te su kontroloru mahali značkama ispred nosa. No, kontrolor se ni najmanje nije dao smesti i nije odustajao od ispisivanja kazne.

\"Unatoč tome što su našeg djelatnika ispitivali članovi tajna službe jer radi svoj posao, on je u pravu. Bivša državna tajnica bila je parkirana 45 minuta bez da je platila parking. Siguran sam da će razumjeti da moramo biti pravedni prema svima, bez obzira na status\", izjavio je Daniel Astaire iz službe zadužene za parking.

>> Ljubavnica Billa Clintona tvrdi: Hillary je bila s više žena od Billa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije