Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Milanoviću:
Povratak na članak

Afrika je ključna u pitanju migranata. Trebate je podržati

Osnovno oruđe u procesu treba biti Krizni uzajamni fond za stabilnost, za čije je osnivanje Europska unija izdvojila 1,8 milijardi eura

Komentari 5

BU
buderim
02:32 09.11.2015.

Poruka je : Hrvatska ne treba racunati na nikakav novac iz Evropskog razvojnog fonda, dapace, trebali bi jos vise novaca dati,da se crni mogu bolje razmnozavati i za par godina kompletno sravniti Evropu!

VL
KI
kit1772
03:03 09.11.2015.

https://www.youtube.com/watch?v=pCW2hxux3Ro evo covjek svicarac rece kako je

VL
AM
after.midnite.1
03:58 09.11.2015.

Za sada EU i ne radi ništa drugo osim što gubi dragocjeno vrijeme. Za 4 dana štrajka u Grčkoj do nas je došlo relativno malo ilegalaca. Sad ih se iz Grčke valja 30000 prema EU, a mozgovi razmišljaju o tome kak bi bilo dobro ulupati par milijardi u vjetar. Orban je jedini poslao jasnu poruku da se njegova zemlja mora zaobići na talitabanskim Google mapama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.