Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misija u Zambiji
Povratak na članak

Afrika čovjeka uči davanju. I zbog hrvatskog srca djeca će prvi put spavati u krevetu

U povodu 24. listopada, svjetskog dana misija, donosimo priču iz zambije, afričke zemlje u kojoj siromaštvo posebno pogađa najmlađe, a protiv njega bore se i naši sunarodnjaci

Komentari 2

XA
xaron
03:53 29.10.2021.

…Afrika me čini boljim čovjekom…Pa kaži to onim 350 Afrikanaca koji su se jučer iskrcali na Siciliji ( članak iznad ovoga u VL ). Da je tako kao što kaže , niko nebi odlazio iz afrike.

VL
M3
Miške 3
06:31 28.10.2021.

Pa onda ostani u Africi i nemoj se više vračati i nama ovdje prodavati ....... Jesmo li se mi obogatili na Africi, bili kolonizatori ? Nismo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.