Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI NOVAC
Povratak na članak

Afganistanski predsjednik Hamid Karzai u Washingtonu

Četverodnevni službeni posjet Washingtonu, tijekom kojeg je planirao učvrstiti narušene političke veze s administracijom Baracka Obame, Hamid Karzai započeo je u ponedjeljak večerom s državnom tajnicom Hillary Clinton.

Komentari 3

OB
-obrisani-
12:21 11.05.2010.

Hamid Karzai je donio najbolji joint za probu u Washington.... Čovjek je profesionalni \"somelier\" za drogu... Inače vrlo poznat po izbornoj pobjedi u Afganistanu zbog povećanja prava muškarcima i legaliziranje silovanja u braku..strava tip! \"Grogi\" već u 8 ujutro.... Blagoo zemlji što ga ima....!

VL
OB
-obrisani-
12:47 11.05.2010.

Hamid Krzai na godišnjem ... Pozdrav smrtnicima, vidimo se navečer!

VL
MR
M@rsij@nac
14:43 11.05.2010.

Karzaiu i zapadnim okupatorima gori pod nogama .Ovog proljeca broj afganistanskih gerilaca povecao se za 3 puta. Bit ce vruce ljeto......................................................

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.