Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI U ZAPOVJEDNOM LANCU

Afganistanske snage ubile jednog od vođa Al Kaide

A tweet from NDS Afghanistan saying that they have killed Abu Muhsin Al-Masri in operations, accompanied by three profile photos of Al-Masri, is seen on NDS Afghanistan's Twitter account
NDS AFGHANISTAN/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
25.10.2020.
u 07:50

Al-Masri je kako se vjeruje drugi u zapovjednom lancu Al Kaide

Afganistanske snage sigurnosti ubile su Abu Muhsin al-Masrija, jednog od visoko rangiranih vođa Al Kaide koji se nalazio na FBI-ovoj listi najtraženijih terorista, izvijestila je kasno u subotu afganistanska obavještajna služba (NDS).

Al-Masri je kako se vjeruje drugi u zapovjednom lancu Al Kaide, a ubijen je u specijalnoj operaciji u provinciji Gazni u istočnom Afganistanu, objavila je na Twitteru NDS, dodajući da je bio vrhovni vođa na Indijskom potkontinentu.

Taj visoko rangirani Al Kaidin vođa optužen je u SAD-u zbog davanja materijalne podrške stranoj terorističkoj organizaciji i zavjere za ubojstava američkih državljana.

Američki državni tajnik Mike Pompeo rekao je prošlog mjeseca da je u Afganistanu ostalo manje od 200 operativaca islamističke skupine Al Kaide. Ovog mjeseca navršava se 19 godina otkako su Sjedinjene Američke Države svrgnule talibanski režim koji je stajao iza terorističkog napada na SAD 11. rujna 2001.

Ključne riječi

Komentara 1

ZI
zimerman
00:27 26.10.2020.

Ne ide bas dobro ovim sljedbenicima lažnog proroka pedofila muhameda , od kako je Trump na vlasti svakodnevno jedan po jedan odlaze u pakao gdje im je i mijesto .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije