Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda

Afera vrtići: Kerum proglašen krivim i mora platiti 15.000 kuna

željko kerum
arhiva VL
18.05.2010.
u 13:30

Sutkinja je utvrdila da je povjerenstvo krivo savjetovalo, ali da se Kerum kao gradonačelnik mora brinuti o zakonitosti.

Gradonačelnik Splita Željko Kerum proglašen je krivim na Prekršajnom sudu jer je prilikom gradnje šest dječjih vrtića prekršio Zakon o javnoj nabavi. Mora platiti 15.000 kuna, dok je za Grad Split donesena odbijajuća presuda.

Sutkinja je obrazložila da Grad Split kao jedinica lokalne uprave mora skrbiti o vrtićima, a gradonačelnik Kerum prekršio je zakon jer je utvrđeno da nije bilo elemenata žurnosti, na čemu se temeljila obrana.

Sutkinja je utvrdila da je povjerenstvo koje je imenovao grad krivo savjetovalo, ali da se Kerum kao gradonačelnik mora brinuti o zakonitosti.

Komentara 14

DU
Deleted user
14:05 18.05.2010.

nek i meni uplati na tekući 15kila

DH
dhod
13:45 18.05.2010.

O čemu će on brinuti - zakonitosti. Taj čovjek ne zna ni što ta riječ znači.

RO
RobyRoby
14:05 18.05.2010.

bas mi ga zao tolike pare, kako on bude to sukupio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije