Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVAMO

AFERA U SPLITU Puljkov suradnik slao gole slike pa s Ivoševićem tražio odnos od maloljetnice: 'Bojan će te razvaliti'

12.06.2022.
u 20:58

Večernji list otkriva gnjusan skandal koji se dogodio prošlog mjeseca. U priču su uključeni najbliži suradnici Ivice Puljka - dojučerašnji splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević te Luka Baričić, član Predsjedništva parlamentarne stranke Centar. U posjedu smo prepiske prepune eksplicitnog audio i videosadržaja između Baričića i djevojke Aleksandre iz Srbije. Baričić djevojku u jednom trenutku počinje nagovarati da spoji svoju maloljetnu sestru s Ivoševićem šaljući joj poruke seksualne konotacije. Ivošević je stupio u kontakt s maloljetnicom, a priča je završila tako da je djevojka naprosto prestala odgovarati. Kako neslužbeno doznajemo, cijeli slučaj već istražuje policija. Na telefon nam se javio Baričić koji je sve priznao, ali smatra da se zapravo dopisivao s lažnim profilima koje mu je uoči izbora smjestila politička konkurencija. Ivoševiću smo poslali upit, ali do objave teksta nije poslao odgovor. Detalje o svemu pročitajte u članku...

Komentara 46

KI
kiselovrhnje
21:15 12.06.2022.

"Baričić koji je sve priznao ali smatra da se zapravo dopisivao s lažnim profilima koje mu je uoči izbora smjestila politička konkurencija" Hahahaha kakve ima veze je li profil lazan ili ne ako je on pisao odgovore, to kao brise krivicu s cinjenice da je kao covjek na vlasti isao dogovarati spolne odnose s maloljetnicom?

Avatar Trgovac
Trgovac
21:08 12.06.2022.

Ma nema to veze. Oni su drugovi ljevičari pa je sve uredu.

DO
domagoj1492
23:33 12.06.2022.

Pa to su ljevičari. Njima je sve nakaradno normalno. New normal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?