Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Štandovi
Povratak na članak

Sud odbio prijedlog odbacivanja optužnice protiv Bandića, Lovrića i Zdenke Palac

Sud je odbacio i prijedlog obrane da se iz spisa kao nezakonit dokaz izdvoje mjere tajno snimljenih razgovora koje su nastale temeljem naloga suca istrage

Komentari 8

BA
bakulušić
16:06 21.12.2017.

Da su štandovi stajali u skladištu, šteta ne bi nastupila. Obzirom da je štandove koristila "udruga opasnih namjera", nastupila je velika šteta. Kad je svojevremebo ministrica vanjskih poslova omogućila udruzi svoga brata poprilična sredstva, tada nije bilo štete. Jer bratova udruga nije udruga opasnih namjera. Tako to ide u Hrvatskoj. Sve ovisi o tome tko si i čiji si. I tako će biti dok lustracija ne učini svoje. A lustracija će biti na sveto nigdarjevo.

VL
MI
misho32
16:52 21.12.2017.

sramotno je to čime se bavi taj Uskok , štandovi za referendum su im problem , a i taj sud koji je tu optužnicu razvlačip više godina , kako je uopće prihvatili takvu stupinu , monstruoznu prijavu . Dao besplatnoo štandove za narodni refereddum.

VL
MI
misho32
21:26 21.12.2017.

ovo je sumrak demokracije u kojem se pravosuđe zloupotrebljava a narod je potpuno obespravljen i nemože na ništa uticati. . Tko će se sada nakon ovog višegodišnjeg sudovanja usuditi pomoći u organizaciji nekog referenduma tog najvažnijeg instrumenta demokracije gdje narod direktno odlučije

VL
DU
Deleted user
07:09 22.12.2017.

svi cete biti oslobodjeni ja vam to garantujem

VL
SI
siskic
21:50 21.12.2017.

ovi su odavno trebali biti u bajbukani....

VL
DU
Deleted user
10:36 21.12.2017.

ne bi trbao ni ti biti ovlašten druže krsnik

VL
MX
Mister X
11:01 21.12.2017.

Progon vještica se nastavlja starim dobrim intenzitetom . . Sad kad gledam imam sliku o domovini mi Hrvatskoj ; sljedeću; dobri to je smo USKOK 1/3 stanovnika super aktivni a potom 2/3 lopovi kriminalci mafijaši šverceri rati profiteri i prevarantianti i lažni branitelji i skrivatelji. Izvinjavam se onima koje nisam nabrojio a što pripadaju skupini stoka sitnog zuba !!! Evo ruku na srce ako smo "pošteni" koji dojam drugi dobivaju kad sve čitaju čuju i saznaju . Ne tvrdom da su drugi okolo bolji ali sad je riječ o Moja Domovina ........ Inače super lijepa što se tiče mora gora i dolina !

VL
DU
Deleted user
14:02 21.12.2017.

Talijani i sicilija su pioniri ,za nas hrvatine moraju jos mnogo toga nauciti ,vec 25 godina dajemo im sansu da se skultiviraju ali jos uvijek su na pocetku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.