Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Afera Reebok: Sonja Antičević američkom sudu poručila da nije kriva

anticevic sonja
Arhiva VL/Vanja Zubčić
02.02.2010.
u 23:35

Iako pismo odvjetnika Ante Madunića nosi datum 31. kolovoza, u SAD je poslano tek sredinom prosinca, punih dva tjedna nakon što je sud proglasio Antičević krivom te je kaznio s gotovo šest milijuna dolara.

Umirovljena švelja iz Omiša Sonja Antičević, apostrofirana kao jedna od glavnih figura razrađene burzovne prijevare - afere Reebok - napokon se javila američkom sudu te preko odvjetnika ustvrdila da je nevina.

Iako pismo odvjetnika Ante Madunića nosi datum 31. kolovoza, u SAD je poslano tek sredinom prosinca, punih dva tjedna nakon što je sud proglasio Antičević krivom te je kaznio s gotovo šest milijuna dolara.

Sonja Antičević je teta Davida Pajčina, bivšeg brokera, koji je - tvrdi Američka agencija za burzovno poslovanje te newyorški sud - na njezino ime otvorio dva računa na koja su se pak slijevala većina od gotovo sedam milijuna dolara zarade od nedopuštenog trgovanja dionicama.

Do sad je američki sud bezuspješno pokušavao stupiti u kontakt sa Sonjom Antičević te su čak objavili javni poziv u Večernjem listu u kojem joj nalažu da se javi.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
04:59 03.02.2010.

Toliko o pravdi i pravednosti! Pravda je u novčaniku. Takva pravda nas svugdje čeka! Smiješno! Mogli su i nekog beskućnika okriviti i osuditi! Neka se brinu o svojima, imaju ih dovoljno!

OB
-obrisani-
00:56 03.02.2010.

Udarna vijest u svim medijima od Uzbekistana do Kosova! ! !

EB
El-Bojko
01:33 03.02.2010.

treba ih nabit na onu stvar.... bez veze se iživljavaju.. jer oni su ameri i to mogu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije