Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Agrokor
Povratak na članak

Agrokor Zagrebu dužan 134 milijuna, Dardi 9,3, a Splitu 956.000 kuna

Agrokor je dužan više od 90 milijuna Holdingu, a još 4,5 milijuna Vodoopskrbi i odvodnji

Komentari 3

Avatar comparator
comparator
10:31 14.11.2017.

Koliko vidim neke tvrtke je Todorić održao na životu jer im duguje minimalne iznose i u vrijeme prošle vlade ih je kupio kako bi ih sanirao ali na štetu Agrokora . pitam se kakva je u stvari ovo namještaljka i tko ju iza zavjese vodi . Problem vidim i u tome da je Todorić spasio Merkator ali i neke srbijanske tvrtke tako da je stvar zamršenija nego mi se čini . Za koga je radio osim sebe samog i što je u stvari htio ? Mislim da nam sustav nadzora nad poslovanjem velikih tvrtki nije razvijen zbog korupcije i pranja novca koje je efikasno ,a za tu uslugu političari uzimaju provizije. Uglavnom stara priča kojoj ne vidim kraja.

VL
DU
Deleted user
09:54 14.11.2017.

Već vidim poskupljenja vode i poreza, i izjave domoljubnih političara da je dug agrokora potpuno saniran.

VL
SV
svojaja
10:26 14.11.2017.

Koliko su duzne strane korporacije sto posluju u Hrvatskoj nasoj drzavi? Koliko placaju poreza strane banke i kompanije u Hrvatskoj? Zasto javnost nista ne zna o strancima sto posjeduju citavo nacionalno bogatstvo u nasoj zemlji? Negdje sam procitala da njemackee korporacije godinama nisu placale porez na dobit, dok je Agrokor ulijevao silne milijune u drzavnu kasu? Gdje se moze procitati izvjesce o poslovanju stranih banaka i kompanija u Hrvatskoj i koliko placaju poreza u nasoj zemlji?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.