Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjaci upozoravaju
Povratak na članak

Slijedi serija predstečaja kao posljedica krize u Agrokoru

Upravo mjenice kojih je na tržištu, izvan sustava Agrokor, čak 3,1 milijarda kuna mogle bi natjerati mnoge tvrtke u probleme

Komentari 2

Avatar anlaser
anlaser
21:35 26.10.2017.

Naravno da je biti ili ne biti nekim dobavljačima jer će propasti zbog lopovske konstrukcije zvane "predstečajna nagodba" koja omogućuje lopinama otpis dugova .Pri tome nikoga nije briga tko će usput stradati samo da se vrzino kolo nastavi .

VL
AN
antonelić
18:47 26.10.2017.

" kurbla se zaglavila u genzli " ! ... tako otprilike laprdaju večernjakove komentatorice lidija i marina kada kažu : "mnogim dobavljačima se velik novac zaglavio u sustavu agrokora " ... i sada ispada da je to pitanje biti ili ili ne biti hrvatskog gospodarstva ( odnosno bolje reći gazdinstva ) ... a lidija i marina se nisu obazirale na činjenicu prije par godina da se meni 14.000 kuna zaglavilo u sustavu hgk - hrvatske gospodarske komore ... i to iznenada ovrhom fine , tj. prisilnom naplatom ... kad sam pitao zašto i čemu rekli su mi da je tako po zakonu ... tek kasnije sam saznao da je 14.000 kuna išlo za reparaturu bijelog medvjeda predsjednika hgk nadana vidoševića , bagru hadezejsku ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.