Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Za punu istinu važno je i da povjerenstvo napravi svoj posao

Činjenica jest da je Ivica Todorić doživio poslovni slom na prividnom vrhuncu svoje karijere, u trenutku kada je njegova korporacija godišnje vrtjela više od 50 milijardi kuna prometa.

Komentari 13

LA
lanemoje
19:46 16.10.2017.

Agrokorom se trebaju baviti isključivo DORH i MUP.

VL
B2
bokida 2
20:30 16.10.2017.

Nikakva povjerenstva tu nemaju mjesta. Šta će onaj Maras koji nije za kućni savjet kopati po tome. Samo policija,hapšenja i zatvori za pljačkaše koji se naslađuju sirotinji sa proslavama rođendana od 100000 eura i gaćama sa zlatnim nitima.

VL
DU
Deleted user
19:39 16.10.2017.

Saborsko povjernstvo niti moze niti je u stanju napraviti bilo sto korisno i suvislo povjerenstvo je cisti promasaj politicki sustav u drzavi hrvatskoj je potpuni promasaj.npr.sabor ne bi trebao imati vise od 60 zastupnika zupanije su zazivjele u hrvata i moraju postati izborne jedinice plus zg kao posebna i jedinstvena izborna jedinica itd

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
19:20 16.10.2017.

Zašto će nam država Hrvatska kad je krademo?!

VL
Avatar Ronin
Ronin
19:44 16.10.2017.

Punu istinu zna samo Todor i ja se nadam da će ju podijeliti sa nama, a onda spektakl.

VL
Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
19:49 16.10.2017.

Todore Hrvatino,drži se.

VL
NE
neboiznadzagreba
19:44 16.10.2017.

Politika je stvorila i Antu i Ivicu Todorića, politika ih je i eliminirala, no oni su svojom "zaigranošću" dali povoda da se to dogodi; djeca komunizma, njihovi očevi i sinovi preuzeli su hrvatsku politiku i gospodarstvo, ostavljajući za sobom spaljenuenu zemlju. Ne strada li u ovome nijedan političar, ne rasvijetli li se uloga politike u usponu i padu cvjećara iz periferije, bit će : " Kralj je mrtav. Živio kralj! "

VL
CI
cinbenik
19:38 16.10.2017.

Zasto bas u Hrvatskoj,zasto nije u Njemackoj to napravio..........Gurao se u 200 bogatih u pljacki i ostavstini SRH,koju je osmislio i ozakonio HDze ...........Bitce tresla se gora rodio se mis.......Od HDze na ovamo nitko nije mogao prezivjeti ili zaraditi,ako nije podoban,i onda dobioje dio kolaca........I ovaj progon" Todorica je farsa,za javnost.Scenarij je napisan....zrtve odabrane da svi prodju lakse kaznjeni,potrebno je samo da se nicega nesjecas i nista neznas........Apatija u Hrvatskoj je zavladala,i nitko normalan nemoze ocekkivati da se krivci kazne dosljedno sto su nam upropastili domovinu...Pa zar se anemicar vec nehvali kako je ,eto on sa povjerenikom i bivsim Agrokorovcom,spasio i Agrokor i Hrvatsku i Hrvate,a da nikoga nije ostetio.Kao Isusu ,nahranio toliki narod sa tri ribice,a branitelj iz Brisela.Najzalosnije u svemu tome je sto je crkva sve to podrzavala godinama ,birajuvi lazne domoljube na vlast po svaku cijenu...Posljedeice su nenadoknadive za Hrvate...To nemoze nitko namiriti.....Slavonija se nema vise cime napuciti,osim izbjeglicama iz Sirije........Ogroman broj dokaza je vec unisten,nema "topnickih dnevnika" ,prepravlja se povjest............to su pokazatelji da je u Hrvatskoj sve moguce........Cacica razapinjali sa oltara,za prometnu nesrecu,a Horvatincic oslobodjen i nikom nista..........

VL
CI
cinbenik
19:43 16.10.2017.

Svi smo odgovorni,svi vidimo sta se dogadja od dolaska HDzea na vlast,sustavno nam prodaju NDHa nostalgiju,donose zakone o pljacki ,pretvorbi,privatizaciji........rastjeruju Hrvate sa ognjista,promasenom politikom........i pored dokazanih udruzenih saznanja,o ucinjenoj steti,crkva i lazno domoljublje i dalje nas nagovaraju na HDZe....Neshvatljivo,vide to mnogi Hrvati i nezele vise "cekati da trava naraste" nego idu vani gdje ima trave......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.