Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suvlasnik Fairtradea:
Povratak na članak

'Agrokorove dionice kupili smo zbog Mercatora'

Istražitelji sumnjaju da je Miho Glavić pomogao Ivici Todoriću da kupi dionice Agrokora od EBRD-a – novcem Agrokora

Komentari 5

DU
Deleted user
13:00 20.10.2017.

oni i rvatski politicari..dobro su se umrezili..nazivima i zakonima..a sve izgleda svjetski..jako i mocno..kad ono balkansko blato i muljanje

VL
BI
billynik
13:33 20.10.2017.

Molim Vas još koju reklamu, jer neki porno sajtovi imaju više nego vi.

VL
EN
englezac
12:34 20.10.2017.

Nema nama na zelenu granu ,kad je Nikola Grmoja uspio dignuti svu oporbu na "Seljacku bunu" protiv gospodina Plenkovica,kojem"MOST" nikako da oprosti detronizaciju cetvorice njihovih ministara,pa sad Bozo Petrov i Grmoja vode privatni"rat" protiv Predsjednika Vlade,a naivna oporba se priklonilaa njima a ni svjesna nije da se istraga ne moze voditi parcijalno ,jer tako NESTO je VELIKO nista.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
12:21 20.10.2017.

Ono sto se cita po stranim medijima jasno govori da se ovdje radi o teskom organiziranom kriminalu, o politickom progonu drzave na privatnog gospodarstvenika i otimacinu privatnoga vlasnistva. Strucnjaci se zgrazaju na taj ''lex Agrokor'', vele da nista slicno nigdje u svijetu ne postoji, i da se ne zna odakle je uzet doticni nazovi ''zakon''. Nasi gradjani se moraju pod hitno ograditi od toga ciganluka i traziti od odgovornih koji su to izveli, da potpisu gradjanima dokumenat u kojim se oni osobno ovavezuju da ce snositi stetu Todoricu za komapniju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.