VIDEO Testirali smo gastroponudu na Adventu u Zagrebu. Evo kamo na kobasice, fritule, vino...
Po četiri porcije kobasica i fritula uz čašu kuhanog vina kušali smo od Tomislavova trga i Jelačić-placa do Gornjeg grada, a davali smo ocjene od 1 do 5.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ovo me neodoljivo podsjeća na Hreljić, no ovdje je bar asfalt po kojem ljudi hodaju, a tamo na hreljiću, od tisuća i tisuća ljudi, digne se prašina do neba, pa trebaš biti junak pojesti prašnu kobasicu ili kotlovinu punu prašine? Želudac mora biti kao kokošji da to provariš, ili moraš pljeskavice zalijevati Coca Colom!? Jer ona izgrize i cement? Tu akomulatorsku kiselinu bi trebalo zabraniti piti!