Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ BOGATIJI

Abramovič dobio veliku odštetu od La Repubblice

roman
18.03.2010.
u 20:12

Talijanski dnevni list u svibnju prošle godine objavio je da je ruski milijarder morao prodati jahtu zbog kartaških dugova.

Ruski tajkun Roman Abramovič dobio je spor na londonskom visokom sudu protiv talijanskog lista La Repubblice koji ga je prozvao ovisnikom o kockanju.

Talijanski dnevni list u svibnju prošle godine objavio je da je ruski milijarder morao prodati jahtu zbog kartaških dugova.

To je prenijelo i nekoliko ruskih i svjetskih medija, a demantirao je Abramovičev glasnogovornik.

Izdavačka kuća Editoriale L'Espresso javno se ispričala i priznala da su te tvrdnje netočne i da nikada nisu smjele biti objavljene.

L'Espresso će isplatiti "znatnu" odštetu Abramoviču, rekao je odvjetnik milijardera John Kelly, koja će biti donirana u humanitarne svrhe. Nije objavljeno o kojem je iznosu riječ.

Abramovič je četvrti najbogatiji Rus i 50. na listi najbogatijih ljudi na svijetu po Forbesu. Bogatstvo mu se procjenjuje na 11 milijardi američkih dolara i vlasnik je nogometnog kluba Chelseaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije