Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRALA SE

Tek u osmom mjesecu trudnoće otkrila da je u drugom stanju

Abby Wake
Foto: Gofundme.com
1/3
08.05.2015.
u 16:49

Njezin odabranik Jarryd Gorman primijetio je da Abby ima trbuščić, no oboje su pretpostavili da je riječ o napuhnutosti

Kalifornijski par ubrzano se priprema za dolazak prvog djeteta nakon što je majka tek u osmom mjesecu trudnoće saznala da je u drugom stanju, prenosi CBS.

Abby Wake iz Van Nuysa sanjala je o majčinstvu, no očekivala je da će proći još nekoliko godina prije nego što rodi prvo dijete. A onda je odjednom otkrila da joj je preostalo još samo nekoliko tjedana da se pripremi za dolazak malog Isaaca.

– Nisam imala simptome – objasnila je Abby zašto ranije nije otkrila da je trudna.

Njezin odabranik Jarryd Gorman primijetio je da Abby ima trbuščić, no oboje su pretpostavili da je riječ o napuhnutosti jer je Abby intolerantna na laktozu. Za slabe pokrete koje je osjetila u trbuhu mislila je da su plinovi. Gorman je zaključio da je trudna tek kada je na koncertu stavio ruku na njezin trbuh.

– Osjetio sam bebin udarac, pogledao sam je i rekao: "Mislim da si definitivno trudna" – rekao je Gorman.

Payman Joseph, ginekolog kojeg su posjetili nakon otkrića, rekao je da su ovakve situacije češće nego što mnogi ljudi misle. Međutim, ističe, ovaj je slučaj drugačiji jer je Abby mnogo vitkija od žena koje su se našle u toj situaciji.

>> Žanamari konačno na svijet donijela kćerkicu Gabrijelu!

>> Jeste li spremni za drugo dijete?

Komentara 13

DU
Deleted user
18:21 08.05.2015.

a kako ce se tek sokirati kad sazna da vise nije nevina.

LA
lanna123
18:37 08.05.2015.

Svašta

Avatar nijeminišta
nijeminišta
18:27 08.05.2015.

ma dobro da nije to skužila tek dvije godine nakon rođenja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije