Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozači, naoružajte se strpljenjem

A1 zatvorena od čvora Sv. Rok do Posedarja za sva vozila, na Ličkoj magistrali gužve prema moru

Kolone
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
15.07.2016.
u 12:01

Zbog zatvorenog dijela autoceste A1, pojačan je promet na Ličkoj magistrali prema moru.

Zbog jake bure zatvorena je Dalmatina od čvora Sveti Rok do čvora Posedarje zbog čega se vozačima preporučuju obilazni pravci prema Gračacu i Obrovcu do krajnjih odredišta, rekli su nam iz HAK-a. 

Zbog zatvorenog dijela autoceste A1, pojačan je promet na Ličkoj magistrali prema moru. 

Spomenuta dionica Dalmatine bit će zatvorena dok bura ne oslabi pa se vozači mole da se pripreme na duže putovanje prema moru. 

Iz HAK-a mole vozače za strpljenje te za razumijevanje zbog nedostupnosti njihove web-stranice zbog tehničkih problema. 

>>Pripremite se na blokadu nekih prometnica u Zagrebu i saznajte alternativne pravce

Komentara 3

DH
dalibor.hren
13:37 15.07.2016.

Postoje dijelovi Velebita na kojima je bura osjetno slabija i da su mozgovi kontaktirali lokalno stanovništvo i autoceste i mostovi bi bili otvoreni 363 dana u godini. To je tak kad trasu planira "struka!"

Avatar Point_of_view
Point_of_view
16:48 15.07.2016.

I sto sad? Umjesto da se ta mjesta stave pod umjetni tunel ili se nadje neko drugo rjesenje, nasi strucnjaci ce jos godinama zatvarati autocestu nekoliko puta u godini. Ako ne znate kako rijestiti problem pitaje strane strucnjake, a mozda bi se i iz EU-fondova mogao povuci neki novac, da se ovaj problem rijesi!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije