Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završila javna rasprava
Povratak na članak

A tko će popisati sve pse, mačke, ptice?

Predložili uredbu, ali ne i model kako utvrditi tko u stanu ima kućnog ljubimca

Komentari 20

AL
Alkana
13:53 18.04.2017.

Što se nekoga tiče moj pas. Živim na selu, pas mi je slobodan u dvorištu. Čistim za njim i zakopavam na svojoj zemlji. Ne trošim javnu vodu jer imam svoj bunar... što da plaćam i komu i zašto?

VL
DU
Deleted user
14:03 18.04.2017.

A što ćemo mi koji imamo mravinjake i mrave za kućne ljubimce,treba li ih sve izbrojiti ili ide u paketu???

VL
DU
Deleted user
14:29 18.04.2017.

Ma najbolje bi biloa da umjesto uvođenja novih porza odrede jedinstveni porez od 4000 kuna za sve građane. Tko nema love da plati jedinstveni porez njega odmah streljati i oduzeti mu svu imovinu. Pritom vikati gle jadnik nema para daa domoljubima plati porez.

VL
BA
barica56
15:53 18.04.2017.

dokle seže ljudska glupost ajmo recimo uvest cestarinu za bicikle a možda i tehnički pregled a i ovo s pelenama isto dobra ideja pa ko više jede konzerve našlo bi se još toga .

VL
AO
ante.oreskovic75
14:17 18.04.2017.

Ljudska glupost,makar i od ministra,u pravilu je kao svemir,beskrajna!

VL
OB
ObrenM
16:56 18.04.2017.

Sramotno je imati takovoga ministra.Molim vas recite mi iti jednu dobru stvar proisteklu od njega.

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
14:24 28.04.2017.

Kaj je sa kakicom DNK-a ?

VL
OS
osica
14:48 18.04.2017.

Nema popisa, pa svaka obitelju Hrvatskoj ima kućnog ljubimca. Trebaju im nasušno za smanjenje tlaka od ovih gulikoža, inače bismo poumirali od ovih "bistrookih" . Svima porez na pse, mačke , a još skupni u gradovima na glodavce, jer ihh se nakotilo toliko da će ih uskoro biti više nego nas. Što veći grad, veći porez, jer nema se para za deratizaciju. Derite ovaj narod i dalje , no već mu je prilično dop....lo.. Čačkajte i dalje mečku u.... To jedino znate" -

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:52 19.04.2017.

ja sam jučer autom zgazio mačka, susjedovog, podletio je... sad će susjeda morati u općinu prijaviti da nema više kućnog ljubimca, i da joj se odmah smanji cijena odvoza otpada. divna uredba, taman po mjeri mosta, to su njihove idejeje i njihov način provođenja svojih želja. cijena odvoza otpada prije svega mora biti prema količini otpada. ako vodu plaćamo po potrošnji, struju, plin, zašto bi otpad bio izuzetak? ako dvoje penzića proizvode manje otpada od dvoje mladih rastrošnih ljudi, ne mogu plaćati istu cijenu za otpad. ja ću zbilja vratiti svoj stari zdenac u funkciju, odjaviti vodu, i riješiti se jednog velikog nameta. smeće? ionak imam flaša na bacanje, pa ću vino, vodu i pivu kupovati opet sa zamjenom boca... nema mi ljepšeg nego kad boce u vrećici kuckaju...

VL
IL
iva.lalic123
21:42 18.04.2017.

Niti Mrak niti Bandić niti Esih! Zna se tko može i tko ima program-Prgomet!

VL
FU
furest
14:30 18.04.2017.

porez na pse je opravdan , a novce od tog poreza dati za djecji doplatak isto tako uvesti porez na kamenu ogradu sto nicu na moru kao gljive , a koje stoje po 100 eura metar sto je nepotrebno rasipanje novaca a i te novce dati djeci

VL
RO
robyhood
14:37 18.04.2017.

Gospodo prijatelji životinja da Vam kaže nešto osoba sa sela koja živi u zagrebu. Psi i mačke su za selo gdje ima i mjesta i svoju funkciju, ali u gradovima treba "prijatelje" životinja lupiti po džepu i to pošteno sano sa porezima. Pitate se zašto? Evo vam odgovara: "Prijatelji" životinja drže ogromne pse u stanovima od 30 kvadrata te dva puta po 10 minuta dnevno izvede psa da obavi nuždu te taj "prijatelj" životinja ne pokupi govno iza svog psa. onda necije djete se igra i stane u to govno i nedaj bože pojede i zarazi se nekim parazitom. Da ne pričamo o setnji pasa po zabranjenim površinama sa razlogom. ajde prijatelji dajte komentirajte čekam minuse i loše komentare.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.