Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlouporaba ovlasti

A. Ljuba na sudu: Ljetovanje odobreno bez znanja PUZ-a

aleksandra ljuba
Daniel Kasap/PIXSELL
24.09.2012.
u 19:12

Prema optužbi MUP je oštećen za nekoliko tisuća kuna. Ljuba je poslije sama platila cijeli trošak ljetovanja.

Aleksandra Ljuba, bivša glasnogovornica zagrebačke policije, pojavila se danas na ročištu na Županijskom sudu u Zagrebu gdje joj se sudi zbog zloporabe položaja i ovlasti. Kako javlja Tportal, danas je svjedočio Anđelko Lovrić, nadzornik za unutarnje poslove u Odjelu za uslužne poslove MUP-a, koji je rekao kako je on samo postupio po zahtjevu svog nadređenog Mije Vadžića, koji je u to vrijeme bio načelnik Odjela za smještaj.

– Vadžić mi je poslao zahtjev i ja sam morao odraditi po njemu – rekao je Lovrić.

Sporno u cijeloj priči o Ljubinu ljetovanju jest to što u policijskoj papirologiji bivša glasnogovornica nije imala potpis nadređenih iz PUZ-a s kojim se zahtjev prosljeđuje dalje u MUP, podsjeća Tportal.

 Ljuba se tereti da je 2006. godine iskoristila položaj te na ljetovanje u policijsko odmaralište u Dramlju, na trošak MUP-a, povela prijateljicu i njezinu djecu. Time je, prema optužbi, MUP oštećen za nekoliko tisuća kuna. Ljuba je poslije sama platila cijeli trošak ljetovanja.

>>Na suđenju Aleksandri Ljubi saslušat će se 10 svjedoka

Komentara 21

Avatar puky
puky
19:49 24.09.2012.

... a jesu li neša stazić, rade šerbedžija, milanka opančić i ostali komunisti doplatili na onu jednu kunu do pune cijene ljetovanja na Brijunima ? ... pa i raketnu topovnjaču "Kralj Petar Krešimir IV" sa kojom su ih pijane vozali do obale i nazad ? ... strava ...

VE
velikazmija
19:57 24.09.2012.

plus za puky klik mrtav nula bodova --ni + ni -

Avatar pupoljak
pupoljak
19:48 24.09.2012.

Je pa kaj je tu čudnoga. Svi oni se fino uhljebe, a onda se počnu ponašati sa našom imovinom i novcima kao da im je to ćaća ostavio u nasljedstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije