Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEMOARI

A. Knox u memoarima: Seksualno me zlostavljao zatvorski čuvar

amanda knox
Reuters/PIXSELL
16.04.2013.
u 15:09

Amerikanka navodi da ju je Raffaele Argiro ispitivao o partnerima te pitao bi li se s njim htjela upustiti u seksualni odnos

Amanda Knox u svojim memoarima, koji bi uskoro trebali biti objavljeni, otkriva kako su je za četverogodišnjeg boravka u talijanskom zatvoru Capanne seksualno zlostavljali čuvari, prenosi ABC News. Amerikanka koja je u Italiji prvo bila optužena, a zatim oslobođena optužbi za ubojstvo britanske studentice Meredith Kercher piše kako ju je čuvar Raffaele Argiro znao noću pozivati u svoj ured na razgovore u četiri oka.

Knox tvrdi da je čuvar najviše govorio o seksu, da ju je ispitivao o njezinim partnerima te bi li se s njim htjela upustiti u seksualni odnos. Argiro, koji je u međuvremenu otišao u mirovinu, odbacuje optužbe.

Knox također piše o zatvorenici koja je s njom htjela ući u lezbijsku vezu te navodi da su joj zatvorski dužnosnici lagali da je HIV-pozitivna.

Knox se nakon puštanja iz zatvora vratila svom životu u Seattleu, no njezina pravna bitka još nije gotova. Naime, talijanski vrhovni sud u ožujku je poništio oslobađajuću presudu drugostupanjskog suda u Perugii iz 2011. godine i vratio proces na sud u Firenzi. Novo suđenje trebalo bi početi sljedeće godine.

>> Amanda Knox potpisala ugovor za knjigu vrijedan 4 milijuna dolara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije