Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

A da pomaknemo Dan pada Vukovara?

Branitelji i organizatori trebali bi vidjeti što se može napraviti kako bi Noć kazališta bila dostojanstvena dopuna Danu sjećanja. No, čak i ako je za dogovor prekasno, pozivam sve kazališne kuće koje su namjeravale sudjelovati u Noći kazališta: Pripremite dostojanstvenu predstavu i na taj dan, pogotovu za one koji neće imati priliku pridružiti se koloni sjećanja

Komentari 15

JA
Jania
14:36 05.10.2017.

Dobra ideja, ako bi izvodili koncerti poput onih na Dušni dan. Neprovediva što se tiče dramskog programa. Još bi nam se mogao dogoditi frljićizam da neki intedant-aktivist postavi naprednu predstavu koja se ruga Domovinskom ratu.

VL
AN
ante92
17:19 05.10.2017.

"Vjerujem da je to dan koji nikad neće postati dernek." Nažalost prekasno, dernek je u Vukovaru na taj dan i to je zaista sramota.

VL
DU
Deleted user
14:13 05.10.2017.

Kad je Pupavac premijer, Obuljen ministrica kulture, a Plenky samo ministar vanjskih poslova. Da je dr. Hasanbegović ministar ovo se ne bi dogodilo.

VL
Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
16:56 05.10.2017.

Vukovar je izdan ! Dakle, to je dan izdaje Vukovara ! Tko zna bi li ikada i pao da nije domoljuba !

VL
NV
NV
21:03 05.10.2017.

Koja braniteljska udruga od 132000 koliko ih ima. Vukovar je velika laž hr historije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.