Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška Zelenih

A. Babić: Nakon smjene Linića treba istražiti riječki interesni klan

Slavko Linić Zoran Milanović Boris Lalovac
Patrik Macek/PIXSELL
06.05.2014.
u 15:55

Nadamo se da će nakon ovoga uslijediti i snažan obračun sa zacementiranim strukturama u Rijeci i županiji - poručuju iz Zelene stranke

Od Aljoše Babića, predsjednika riječke Zelene stranke i vijećnika u skupštini Primorsko goranske županije stigla je podrška premijeru Zoranu Milanoviću u smjenjivanju ministra financija Slavka Linića. Usto, Babić poručuje da treba istražiti djelovanje riječkog klana. - Iako smo puno puta izražavali svoje neslaganje politikom Vlade i premijera Zorana Milanovića te prosvjedovali protiv njega i politike Vlade prema Gorskome kotaru, dajemo mu punu podršku u smjenjivanju ministra financija Slavka Linića.

Nadamo se da će nakon ovoga uslijediti i snažan obračun sa zacementiranim strukturama u gradu Rijeci i Primorsko goranskoj županiji i interesnim klanom koji već godinama vlada ovim područjem i koji kontrolira sve segmente života u ovoj regiji - navodi Babić u priopćenju dodajući da nitko ne smije biti nedodirljiv pa tako ni oni bliski gradskim i županijskim vlastima Rijeke i Primorsko goranske županije. Babić istodobno upućuje zahtjev da se istraže sve predstečajne nagodbe te da Hrvatska postane zemlja pravde i pravednosti u kojoj se neće moći događati da se jednima tolerira stotine milijuna duga prema državi a drugi ovršavaju i izbacuju na ulicu zbog nekoliko tisuća kuna neplaćenih potraživanja. 

- Nadamo se također da više neće biti praksa da se građani dijele na one koji su prijatelji nekoga ministra i na one koji su valjda stoka sitnoga zuba i na kojima će država trenirati strogoću - zaključuje Babić u svom obraćanju.

>> 'Linić je u dvije i pol godine napravio veliki posao'

>> Josipović: Brine me pravna sigurnost svih građana Hrvatske!

>> 'Prihvaćam odluku premijera o smjeni. O svemu ću govoriti nakon 25. svibnja'

Komentara 6

VE
verakruz
16:15 06.05.2014.

Tako je Babiću! U rijeci je spirala svega zla u Hrvatskoj!

JN
Justice.No.1.
17:00 06.05.2014.

Vratite pare i stavite u Remetinac one koji su iskoristili lopovluk i ukradeni novac! Isto kao sa Sanaderom, njega uhapsili a onih 100 iza njega koji su stekli po milijone nitko ne dira , svi neki pokajnici i slicno, sve ih u zatvor , makar morali graditi jos 2-3 komada takvih ustanova, izvuc novac iz EU fondova da makar nest korisno napravimo.

MA
malimiš00
17:16 06.05.2014.

Treba istražiti cijeli SDP!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije