Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Bjelovara

86-godišnja starica se ugušila dok je pokušavala upaliti peć

Bjelovar požar
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
09.12.2014.
u 14:36

Nesretna žena, kako doznajemo od susjeda, živjela je sama i bila je teško pokretna, a smrt je, pretpostavlja se, nastupila kao posljedica gušenja.

Jutros nešto oko osam sati u Severinu pokraj Bjelovara dogodila se tragična nesreća u kojoj je u požaru u vlastitoj kući život izgubila 86-godišnja starica.

Nesretna žena, kako doznajemo od susjeda, živjela je sama i bila je teško pokretna, a smrt je, pretpostavlja se, nastupila kao posljedica gušenja.

- Kada sam ušla u kuću sve je bilo puno dima. Baka je najvjerojatnije išla ložiti peć i s novinama se zapalila. Kada sam ušla unutra nažalost već je bila mrtva - kazala je susjeda Dubravka Razum, koja je u posljednje o nesretnoj ženi vodila brigu posjećujući je četiri puta dnevno. O svemu je odmah obavijestila policiju koja je obavila očevid.

- Teško pokretna Terezija K.(86) pokušala je upaliti drva u peći pomoću šibica i kocki za potpalu. Tom prilikom je došlo do zapaljenja njezine odjeće koja je u potpunosti izgorjela, a požar se proširio na stolicu na kojoj je sjedila  i potom na krevet. Daljnje širenje požara spriječili su susjedi koji su primijetili dim iz kuće, a Tereziju su našli na podu mrtvu. Radi utvrđivanja točnog uzroka smrti tijelo preminule je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar radi obavljanja obdukcije - stoji u priopćenju policije koja je o tragičnom događaju obavijestila nadležno državno odvjetništvo.

>> Buknuo požar na krovištu kuće, ozlijeđenih osoba nema

Komentara 1

Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:55 09.12.2014.

Jadna starica u mukama preinula, sirotinjo i Bogu si teška..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije