Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA NESREĆA

Vremešna vozačica u skupocjenom nije stigla zakočiti, zabila se u toalet na autocesti

Njemačka policija
Reuters
31.10.2023.
u 20:43

Prema informacijama svjedoka, automobil je naglo ubrzao i krenuo naprijed. Prije nego što je vozačica stigla zakočiti, Porsche se snažno zabio u toalet.

Na glavnoj putnoj ruti do poznatog otoka Sylt i Danske u ponedjeljak je došlo do neobične nesreće. Naime, vlasnica automobila Porche Macan čija je vrijednost veća od  79.534 eura na parkiralištu Jalm na autocesti zabila se direktno u toalet.

U automobilu hamburških registracijskih oznaka nalazili su se 84-godišnja vozačica te njezin 81-godišnji suputnik te su oboje lakše ozijeđeni. Međutim, zbog mjera predostrožnosti prevezeni su u bolnicu, piše Fenix Magazin. Prema informacijama policijske glasnogovornice Anne Rehfeldt, istraga nesreće je u tijeku.

Prema informacijama svjedoka, automobil je naglo ubrzao i krenuo naprijed. Prije nego što je vozačica stigla zakočiti, Porsche se snažno zabio u toalet. Potporni stup WC bloka je pukao te mu prijeti opasnost od urušavanja. Tvrtka za održavanje autocesta zatvorila je javni wc za daljnje koroštenje. Vučna služba odvukla je automobil koji više nije u voznom stanju, a visina materijalne štete nije poznata. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Pucnjava u bolnici u Japanu: Ozlijeđeni liječnik i pacijent, osumnjičenik pobjegao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije