Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako volontiranje pozitivno utječe na zaposlenike i kako ga implementirati u korporativno okruženje?

Nacionalna konferencija o volontiranju zaposlenika
Foto: Promo
1/2
18.10.2023.
u 15:32

Zaposlenicima je, osim primarnog posla, potrebno pružiti dodatne vrijednosti, idealno kroz vraćanje zajednici; Konferencija otkriva dugoročni potencijal kroz korporativno volontiranje za sve uključene strane; Po prvi put na konferencija je internacionalni govornik - Chris Jarvis koji će kroz primjere iz prakse podijeliti svoja iskustva o benefitima korporativnog volontiranja

Danas, kada zaposlenici od svog radnog mjesta traže više od same financijske stabilnosti i kada im je bitna svrha i ispunjenje kroz posao na poslodavcu je odgovornost da im to i osigura. Volontiranje je aktivnost koja vraća svim uključenim stranama - zaposlenicima, poslodavcima i zajednici.

Kako volontiranje pozitivno utječe na sve uključene strane i kako ga uspješno implementirati u korporativno okruženje saznat ćete na ovogodišnjoj 6. Nacionalnoj konferenciji o volontiranju zaposlenika koju organizira Volonterski centar Zagreb.

Ove godine, na konferenciji koja će se održati 19. listopada 2023. pod nazivom “Doprinos zajednici kroz društveno odgovorno poslovanje” po prvi put imamo internacionalnog predavača s bogatim volonterskim iskustvom - Chrisa Jarvisa.

Chris Jarvis - voditelj radionice Nudging the good at work
Foto: Promo

Chris Jarvis će u svom predavanju obraditi teme koje se tiču benefita volontiranja za sve uključene strane. Između ostalog, primjerima iz prakse i bogatog iskustva ponudit će odgovore na pitanja kao što su: Kako potaknuti želju za volontiranjem i razumjeti osnovne faktore koji tu želju potiču? Kako pratiti promjene koje se događaju u osobi tijekom i nakon volontiranja? Kako održati želju za daljnjim volontiranjem i produžiti dugoročne pozitivne učinke?

Kako bi mogli sudjelovati svi zainteresirani iz cijele Hrvatske, konferencija će se održati online. Svi koji se priključe imat će priliku čuti niz primjera iz volonterske prakse te se upoznati s projektima različitih organizatora volonterskih aktivnosti i prilika za volontiranje zaposlenika. Želja je da se kroz konferenciju što veći broj tvrtki upozna s konceptom volontiranja zaposlenika i potakne na uvođenje volontiranja kao sastavnog dijela poslovanja.

Na konferenciji će biti predstavljena i inicijativa o potpisivanju Povelje o volontiranju zaposlenika, koja se odnosi na sve privatne i javne organizacije, a kojom se namjerava potaknuti uvođenje sustavnijeg pristupa volontiranju kroz definiranje pravila volontiranja, stvaranje pogodnog okruženja za volontiranje te usvajanje standarda volontiranja.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a prijaviti se možete putem ovog linka.

Program konferencije možete pronaći ovdje https://pdf.ac/3ctxC5.

Konferencija je nastala uz partnerstvo s tvrtkama:

Generalni sponzor Coca - Cola HBC Hrvatska i generalni partner Hrvatski Telekom

Podržavatelji konferencije: Span, Wiener osiguranje VIG, Consultare i Privredna Banka Zagreb

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije